Forever Young Festival .. Senior-Live is erbij!

[printicon align='right']
Forever Young

Forever Young Festival .. Senior-Live is erbij!

Het Forever Young Festival is het grootste en leukste festival van Nederland voor 65-plussers. Dus bent u ouder dan 65 dan bent u van harte welkom. De toegangskaarten zijn helemaal gratis en het programma is helemaal te gek.

Ook dit jaar is Senior-Live aanwezig. En wel met een heleboel activiteiten.

In een van de Pagoda tenten zullen we de hele dag met de Google Fiets mensen naar de mooiste plekjes ter aarde laten fietsen. Bij de marktkramen voor het KAF theater staan we met onze eigen stand. We hebben een superleuke puzzel ontworpen. Vul de puzzel in en u krijgt een van onze speciaal ontworpen koelkastmagneten cadeau.. en maakt kans op de hoofdprijs: een KOBO E-READER (twv €120,-)!!!

Vorig jaar was het Facebook Fotoframe een groot succes. We hebben ontzettend veel mooie en vrolijke portretten van bezoekers mogen maken en daar gaan we dit jaar weer mee verder.

Dus voor een fietstocht, een puzzel met mooie prijzen én een leuk portret… kom op het Forever Young Festival even bij ons langs!!