Vaardig met Senior-Live

[printicon align='right']

Vaardig met Senior-Live

Dit voorjaar heeft Senior-Live weer een aantal cursussen op de agenda staan om senioren te helpen met de technologie van nu. Wij geloven dat u nooit te oud bent om iets te leren. Of u nu 55 of 95 jaar bent, u bent van harte welkom bij onze computercursussen. Wij geven deze in kleinschalige groepen waarbij u verzekerd bent van geduldige en deskundige begeleiding. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht voor een passende cursus!

Computercursus basisvaardigheden 2
In de workshop Computercursus basisvaardigheden 2 leert u alles over het dagelijkse gebruik met een computer of laptop. U beheert de basisbehendigheid om uw computer te bedienen met een muis en toetsenbord. In onze lessen krijgt u meer inzicht in het veilig gebruik van uw computer zoals internetbankieren, uw foto’s, uw documenten etc. De cursus is gebaseerd op Windows 10.

iPad cursus
In deze cursus leert u alle basishandelingen die u nodig heeft om uw iPad te bedienen. De lessen zijn gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben met een iPad. In onze lessen krijgt u uitleg over het o.a. het beheren van uw instellingen, apps, e-mail en browser. De cursus is gebaseerd op besturingssysteem versie iOS11.

Cursus: Computercursus basisvaardigheden 2
Startdatum: Donderdag 7 maart 2019
Wanneer: Elke donderdag vanaf 7 maart
Tijdstip: 14:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 120,- voor een blok van 12 lessen, van elk 2 uur

Cursus: iPad cursus
Startdatum: Maandag 4 maart 2019
Wanneer: Elke maandag vanaf 4 maart
Tijdstip: 10:00 tot 12:00 uur
Kosten: € 120,- voor een blok van 12 lessen, van elk 2 uur