Zing & Lach

Een Zing & Lach sessie is interactief theater op maat, voor een besloten publiek. Dat doen we via een webcam, laptop en een veilige online verbinding. Tijdens de sessie kan iedereen hierdoor vanuit huis of de betreffende ruimte in het woonzorgcentrum actief meeluisteren en meedoen. Hoe we de sessie precies invullen hangt af van de voorkeuren van de deelnemers. We willen niet alleen dat zij het leuk vinden, maar we willen de deelnemers ook verleiden om actief mee te doen. Wat kun je verwachten? Denk aan bijvoorbeeld het zingen van liedjes uit de oude doos, een goochelshow, samen muziek maken of het uitbeelden van een verhaal. Maar ook andere opties zijn mogelijk. Wij houden rekening met de wensen van de deelnemers.

Hoe werkt het?
Zodra wij een aanmelding ontvangen, nemen wij contact op. Wij stellen een paar korte vragen zodat wij de sessie goed kunnen afstemmen op de voorkeuren van de deelnemers. Vervolgens plannen we een datum voor de Zing & Lach sessie. Een moment om naar uit te kijken!

Wat zijn de kosten?
Wij verzorgen de Zing en Lach sessies voor woonzorgcentra en zelfstandig thuiswonende senioren in Almere en de regio. Een sessie duurt 30-45 minuten en kost €50 exclusief btw. Wij bieden je een gratis proefsessie aan. Voor zelfstandig thuiswonende senioren zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers.

De sessies worden verzorgd door Gerard Poot met assistentie van enthousiaste vrijwilligers. Gerard is een Almeerse culturele duizendpoot. Hij is dirigent van enkele koren, verzorgt shows en is muzikaal goed onderlegd.

Voor wie?
In principe zijn wij er voor iedereen. Op dit moment richt Zing en Lach zich met name op senioren in woonzorgcentra.

Humor en muziek doen ons goed. Een Zing en Lach sessie aan is een onvergetelijke, verrijkende ervaring.

Schrijf je in!

Kosten

Neem contact met ons op voor de kosten.

Locatie

Zing en Lach kan onder andere bij mensen thuis, zorginstellingen en daglocaties uitgevoerd worden.

Kosten

Neem contact met ons op voor de kosten.

Locatie

Zing en Lach kan onder andere bij mensen thuis, zorginstellingen en daglocaties uitgevoerd worden.

Meld je aan voor Zing & Lach!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Cursus Windows 10 & 11

Social walk

Scootmobiel

Koffietijd Online