Computercursus basisvaardigheden I

Die eerste stap om met een computer te beginnen kan toch best eng zijn. Maar welke computercursus is nu geschikt voor jou? Iedereen wilt makkelijk zijn bankzaken doen, het nieuws bekijken, geheugenspelletjes doen, puzzels maken of toch favoriete series terugkijken. Wij helpen met onze computerlessen om de juiste behendigheid van het toetsenbord en muis te hanteren.

Hoe werkt het?

Bij onze cursus ligt de focus op de basishandelingen. Wij helpen je met de muis- en toetsenbordvaardigheden. Door middel van zogeheten Klik en tik oefeningen brengen wij de vaardigheden aan bij onze cursisten.

Privélessen

Computercursus basisvaardigheden I kan je alleen volgen in de vorm van een privéles. Vanwege de persoonlijke aandacht en het enge gevoel van iets nieuws, zorgen wij ervoor dat je echt op je gemak wordt gesteld. Afhankelijk van je eigen tempo zijn er 3 tot 4 lessen nodig om het niveau te bereiken om zelfstandig verder te kunnen gaan.

Voor wie?

Deze basis cursus is bedoeld voor personen die nog nooit hebben gewerkt met een computer. Computerlessen zijn er voor iedereen die graag meer wilt kunnen bereiken met de technologie van nu. En wij helpen daar bij natuurlijk! Wij houden rekening met de behoeftes en stemmen daar de verloop van de cursus op af.

Een computercursus volgen bij Senior-Live.

“Die verdraaide computers kon ik nooit mee werken. Ik kan prima met mijn telefoon omgaan, maar met mijn computer was het altijd oorlog”, aldus een deelnemer van onze Computercursus basisvaardigheden I. “Deze cursus heeft me goed geholpen en ik heb zoveel geleerd. Grandioos.”

Apparatuur

Heb je nog geen computer, maar wil je wel alvast beginnen aan een Computercursus basisvaardigheden I? Senior-Live stelt enkele Leenlaptops ter beschikking. Deze laptops worden gebruikt bij onze cursus, maar kunnen ook meegenomen worden zodat er ook thuis geoefend kan worden. Er is wel een internetverbinding vereist indien de oefeningen thuis worden voortgezet.

Schrijf je in!

Kosten

€15,- per uur voor les op ons kantoor. €15,- per uur voor les bij je thuis, plus eenmalig €15,00 voorrijkosten.

Locatie

De privéles bieden we geheel op maat aan, zowel op onze vestiging als bij je thuis. Privéles wordt in overleg gepland.

Kosten

€15,- per uur voor les op ons kantoor. €15,- per uur voor les bij je thuis, plus eenmalig €15,00 voorrijkosten.

Locatie

De privéles bieden we geheel op maat aan, zowel op onze vestiging als bij je thuis. Privéles wordt in overleg gepland.

Meld je aan voor Computercursus basisvaardigheden I!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

iPad cursus

Computerhulp voor werknemers

Zing & Lach

Fitness Online in Utrecht