Computercursus basisvaardigheden I

Leer de computer kennen!

De eerste stap om met een computer aan de slag te gaan kan best spannend zijn. Zonde, want  je kunt er zo veel mee! Denk bijvoorbeeld aan online bankzaken regelen, het (wereld)nieuws volgen, reistijden opzoeken, interactieve spellen spelen, puzzels maken of je favoriete films en tv-series terugkijken… De computer biedt enorme mogelijkheden! Wij helpen met onze cursus Basisvaardigheden I om de beginselen onder de knie te krijgen.

Voor wie?

Deze basiscursus is bedoeld voor iedereen die nog nooit heeft gewerkt met een computer en graag meer wil kunnen bereiken met de technologie van nu. Wij helpen je daar graag bij! We houden rekening met jouw persoonlijke behoeftes en stemmen daar het verloop van de cursus op af.

Privélessen

De Computercursus Basisvaardigheden I word gegeven in de vorm van een privéles. Afhankelijk van je eigen tempo zijn er 3 tot 4 lessen nodig om vervolgens zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Apparatuur

Heb je (nog) geen computer, maar wil je wel alvast beginnen aan de Computercursus Basisvaardigheden I? Senior-Live stelt gratis een aantal leen-laptops beschikbaar. De laptops kunnen niet alleen worden gebruikt tijdens onze cursus op kantoor, maar je mag deze ook meenemen zodat je er thuis mee kunt oefenen. Je hebt dan wel een internetverbinding nodig. Mocht je hulp nodig hebben bij het aanschaffen en/of installeren hiervan, helpen we je ook graag.

Een computercursus volgen bij Senior-Live.
“Die verdraaide computers kon ik nooit mee werken. Ik kan prima met mijn telefoon omgaan, maar met mijn computer was het altijd oorlog”, aldus een deelnemer van onze Computercursus Basisvaardigheden I. “Deze cursus heeft me goed geholpen en ik heb zoveel geleerd. Grandioos.”
Schrijf je in!

Kosten

Op kantoor: €20,- per uur. Op locatie: €20,- per uur, plus €15,00 voorrijkosten.

Locatie

De privéles bieden we geheel op maat aan, zowel op onze vestiging als bij je thuis. Privéles wordt in overleg gepland.

Kosten

Op kantoor: €20,- per uur. Op locatie: €20,- per uur, plus €15,00 voorrijkosten.

Locatie

De privéles bieden we geheel op maat aan, zowel op onze vestiging als bij je thuis. Privéles wordt in overleg gepland.

Meld je aan voor Computercursus basisvaardigheden I!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Het Living Lab

Inloopspreekuur en helpdesk

Wonderfiets

Social walk