Coronacheck en DigiD

CoronaCheck App installeren, uitleg of papieren bewijs printen
Vind je het fijn om samen met iemand de CoronaCheck App te installeren, uitleg te krijgen over het gebruik ervan of het papieren bewijs gratis bij ons uit te printen? Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het team van Senior-Live staat voor je klaar!

Senior-Live in Almere Haven
Je kunt een afspraak maken of spontaan bij ons op kantoor langskomen op de Kerkgracht in Almere-Haven. Je kunt ook naar het wekelijkse Computerinloop Spreekuur komen, elke vrijdag van 10.00 tot 12.30. Daarvoor hoef je geen afspraak te maken. Er zijn geen kosten aan verbonden.

DigiD aanvragen
Het is voor veel zaken erg handig om een DigiD te hebben. Voor een testbewijs dat je bij een andere locatie dan de GGD hebt gedaan, is het niet nodig om een DigiD te hebben. Voor de andere coronabewijs opties: 1) het vaccinatiebewijs, 2) het herstelbewijs of 3) een testbewijs van de GGD, wel.

Wij kunnen je helpen met het aanvragen van een DigiD. Daarvoor dien je twee keer naar kantoor te komen. De kosten voor het aanvragen van een DigiD zijn €10,00.

De aanvraag gaat als volgt:

Met behulp van het aanvraagformulier kunnen we je DigiD aanvragen. Let op: Neem daarvoor je burgerservicenummer mee!

Binnen 3 werkdagen ontvang je op je huisadres een brief met een activeringscode.

Binnen 20 dagen dien je vervolgens je DigiD te activeren.

Meer informatie?
In deze blog vertellen we je over welke soorten coronabewijs er zijn, en linken we naar een hele duidelijke en overzichtelijke video die het aanvragen en gebruik in stappen uitleg. Klik hier om verder te lezen.

Schrijf je in!

Kosten

Het activeren van de CoronaCheck App is gratis. Het uitprinten van de papieren CoronaCheck is gratis. Het aanvragen van een DigiD kost €10,00.

Locatie

Het kantoor van Senior-Live. Kerkgracht 51, 1354 AG Almere-Haven

Kosten

Het activeren van de CoronaCheck App is gratis. Het uitprinten van de papieren CoronaCheck is gratis. Het aanvragen van een DigiD kost €10,00.

Locatie

Het kantoor van Senior-Live. Kerkgracht 51, 1354 AG Almere-Haven

Het verhaal van

Mijn schoonmoeder vraagt me om hulp bij de CoronaCheck App. "Och, het zou zo ontzettend fijn zijn als je me daarmee kunt helpen." Want ja, het geeft toch wel stress.

Lees het verhaal

Meld je aan voor Coronacheck en DigiD!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Workshop videobellen

Jeu de Boule

Fitness Online

De Compaan