Workshop videobellen

Blijf in contact via beeldbellen!

In deze cursus van Senior-Live leren we je alles wat je moet weten over beeldbellen, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt en gezellig in contact kunt blijven met familie, vrienden en je omgeving!

Wat is videobellen?
Videobellen is bellen via een beeldscherm. Dit kan met een webcamera en microfoon. Daardoor kan je elkaar niet alleen horen, maar ook zien!


Iedereen kan het leren
We hebben ruime ervaring met het lesgeven aan beginners en gevorderden. In je eigen tempo leren we je alles wat je moet weten over videobellen, met als doel dat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt.


Hoe lang duurt de workshop?
We gaan uit van 1 les van 1 tot 1,5 uur. Afhankelijk van het niveau van de cursist, de specifieke apparatuur en/of wensen kan hiervan worden afgeweken.


Locatie
We kunnen je persoonlijk bij ons op kantoor helpen. We maken gebruik van een grote, goed geventileerde ruimte. Met behulp van een beamer kunnen we op ruime afstand van elkaar zitten en samen naar hetzelfde scherm kijken, dat op de muur wordt geprojecteerd. We hebben ook spatschermen staan om tegenover elkaar plaats te nemen en veilig de uitleg te kunnen geven. Daarnaast kunnen we de cursus ook bij je thuis geven.


Telefonische/online ondersteuning
Als het niet mogelijk is om op kantoor of aan huis te komen, kunnen we de uitleg ook telefonisch of online geven.


Welke programma’s zijn er voor videobellen?
Er is een aantal bekende programma’s waarmee je kunt beeldbellen. We kunnen je helpen de volgende programma’s te begrijpen en zelf te gaan gebruiken:

• WhatsApp (Facebook)
• FaceTime (Apple)
• Messenger (Facebook)
• Skype (Microsoft)
• Hangouts en Duo (Google)
• En meer…


Jitsi Meet
Van alle verschillende programma’s die er zijn, heeft Jitsi Meet onze voorkeur. Jitsi scoort veruit het beste op alle aspecten; privacy, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en stabiliteit. We zullen je dit programma laten zien en uitleggen hoe je het zelf kunt gebruiken

Schrijf je in!

Kosten

€15,- per uur voor les op ons kantoor en voor telefonische ondersteuning. €15,- per uur voor les aan huis, plus eenmalig €15,00 voorrijkosten.

Locatie

Bij ons op kantoor, aan huis of telefonisch.

Kosten

€15,- per uur voor les op ons kantoor en voor telefonische ondersteuning. €15,- per uur voor les aan huis, plus eenmalig €15,00 voorrijkosten.

Locatie

Bij ons op kantoor, aan huis of telefonisch.

Meld je aan voor Workshop videobellen!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

iPad cursus

Co-creatie

Workshop op verzoek

Fitness Online