Fitness Live

[printicon align='right']

Fitness Live

Tijdens de Fitness Live lessen van Senior-Live beweegt u onder deskundige begeleiding van Mira de Bruin (Wellness Projects). De lessen zijn gericht op het versterken van de spieren, soepel houden van de gewrichten en het verbeteren van de core-stabiliteit (rompspieren). Hierdoor houdt u uw botten sterk, waardoor osteoporose vertraagd wordt. Bovendien verbetert u uw conditie en vergroot u uw balans en stabiliteit. Dit helpt bij het voorkomen van valpartijen. Deels bewegen we op muziek. De lessen zijn voor elk niveau en een goed te combineren met Fitness Online.

Kosten
De kosten bedragen € 30,- per kwartaal. De eerste (proef)les is geheel gratis! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie
De lessen worden op donderdagochtend tussen 11.30 en 12.30 uur gegeven in Buurtcentrum de Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere Stad (Waterwijk).

Het verhaal van

Sophia Visser woont in de Parkwijk en is een van de enthousiaste deelnemers aan de Fitness Live lessen. Fitness Live werd haar aangeraden door iemand in haar omgeving. Inmiddels doet Sophia al twee jaar mee aan Fitness Live. Sophia raadt het iedereen aan. “Ik voel mij veel fitter.”

Meld u aan voor Fitness Live!