Fitness Online

Mira de Bruin van Wellness Projects geeft iedere maandagochtend van 9.30 uur tot 10.00 uur een les Fitness Online. Dat is een fitness groepsles waar u vanuit huis aan mee mee kunt doen. Hierbij heeft u rechtstreeks contact met de instructrice door middel van een beeldbelverbinding.

Beeldbellen

Voor beeldbellen is een internetverbinding en een computer of laptop met een webcamera nodig. Beeldbellen houdt in dat u een verbinding heeft waarbij u niet alleen iemand hoort (zoals bellen), maar ook ziet. Onze ICT adviseurs helpen u met veel plezier om de techniek voor beeldbellen in orde te krijgen!

Groepsles

Fitness Online gebeurt in groepsverband. Maximaal acht deelnemers zetten op het afgesproken tijdstip hun computer aan. De fitnessdocent kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of advies geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren, dan heeft Mira altijd wel een passend alternatief! Het leuke aan Fitness Online is zodoende dat u het gemak heeft van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

Schrijf u in!

Doet u al mee?

Klik dan op de button hieronder, waar staat: Meedoen! Er wordt dan een website geopend die het programma voor u zal starten.

Meedoen!

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal. De eerste (proef)les is geheel gratis! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal. De eerste (proef)les is geheel gratis! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie

Het verhaal van

De tachtigjarige Ineke uit Almere-Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend doet ze vanuit haar eigen huiskamer mee.

Lees het verhaal

Meld u aan voor Fitness Online!

Schrijf u in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Facebook cursus

Computercursus basisvaardigheden 1

Zing & Lach

Android cursus