Zoom

Welkom op de Zoom pagina. Deze pagina is speciaal bedoeld voor deelnemers van Fitness Online.

Installeren

Voordat we gaan beginnen met bewegen moeten we eerst ‘Zoom’ installeren. Zoom is het programma waarmee videobellen tussen jou, de andere deelnemers en de instructeur wordt gerealiseerd. De instructies zijn te vinden in de Zoom handleiding.

Lukt het niet om het programma te installeren of heb je ergens vragen over? Neem dan contact op met onze helpdesk via 036-7370421 of mail naar helpdesk@senior-live.nl

Proefles

Doe je voor het eerst mee via een proefles? Dan worden dit jouw eerste stappen in de wereld van online fitness. Na het deelnemen aan de proefles van Fitness Online wordt je officieel gedoopt tot ‘Zoomer’.

Zoomers

Nu je een echte Zoomer bent geworden gaan wij samen genieten van de interactieve en gezellige omgeving waar jij ook deel van uitmaakt! Elke maandag van 09.30 tot 10.00 uur staat Mira de Bruin klaar om samen met alle deelnemers te gaan bewegen.

Zoom handleiding

Klaar om te beginnen?

Fitness Online starten

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal.

Locatie

De locatie bepaal jij zelf!

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal.

Locatie

De locatie bepaal jij zelf!

Het verhaal van

De tachtigjarige Ineke uit Almere-Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend doet ze vanuit haar eigen huiskamer mee.

Lees het verhaal

Bekijk ook deze activiteiten eens

Fitness Live

Kookworkshop

Computercursus basisvaardigheden 1

Zing & Lach