EldersVR bril

Net echt!

De mogelijkheden rondom virtuele realiteit (VR) ontwikkelen zich razendsnel. Bijna alles wat je kunt verzinnen is te vertalen in een multidimensionale, levensechte ervaring.

Binnenkort breiden wij onze VR attracties uit met een EldersVR systeem.
EldersVR gaat de strijd aan met eenzaamheid onder ouderen door hen te transporteren naar plekken waar ze zelf niet meer kunnen komen. Onze klanten en partners kunnen dan genieten van uitzonderlijke en spannende ervaringen, gewoon vanuit hun eigen comfortabele stoel. Pootje baden op Zandvoort, een safari meemaken in Afrika of toch liever duiken op Bonaire? Je kunt zowel alleen als samen dezelfde reis maken en ondertussen delen wat je ziet en voelt. Ook biedt EldersVR een reeks drempelverlagende filmpjes met uitleg over bijvoorbeeld de buurtbus, een scootmobiel of het lokale activiteitencentrum.

Deze content is niet beschibaar omdat je niet hebt ingestemd met het plaatsen van social media cookies. Klik hier om je instellingen te wijzingen.

Neem snel contact met ons op voor een reservering zodat jouw organisatie één van de eersten is die van deze prachtige ervaring gebruik kan maken!

Schrijf je in!

Kosten

Neem contact met ons op over de kosten.

Locatie

De VR bril is overal inzetbaar. Er zijn geen zware computers of aparte ruimtes nodig.

Kosten

Neem contact met ons op over de kosten.

Locatie

De VR bril is overal inzetbaar. Er zijn geen zware computers of aparte ruimtes nodig.

Meld je aan voor EldersVR bril!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Coronacheck en DigiD

Tovertafel

Fitness Online in Utrecht

Computerhelpdesk Online