Koffietijd online

Senior-Live biedt u als senior in Almere de mogelijkheid om met familie, vrienden of kennissen op een eenvoudige manier in contact te blijven door middel van Koffietijd Online. Met behulp van een beeldbelverbinding kunt u een gezellig en interessant gesprek voeren en toch gewoon thuisblijven. Lekker handig, voor wanneer u bijvoorbeeld niet mobiel genoeg bent om uit huis te gaan, maar wel houdt van gezelligheid en samen koffie drinken.

Hoe werkt Koffietijd Online precies en wat heeft u nodig?

Het enige wat u nodig heeft om aan Koffietijd Online mee te kunnen doen is een internetverbinding  en een computer of laptop met een webcamera. Vanuit huis heeft u zo rechtstreeks contact met anderen door middel van een beeldbelverbinding. Beeldbellen houdt in dat u een verbinding heeft waarbij u niet alleen iemand hoort (zoals bellen), maar ook ziet. Aan Koffietijd Online doen drie tot vier deelnemers mee plus een gespreksleider. Hij of zij kent alle deelnemers en stelt elke keer een onderwerp voor om het over te hebben. Er wordt een onderwerp gekozen waar alle deelnemers een herinnering aan hebben of wel iets over kunnen vertellen. Spelletjes van vroeger, of je eerste baan. Bij het onderwerp Plaatjes sparen dat eens werd besproken, kwamen er zelfs hele mooie oude collecties tevoorschijn!

Het leuke aan Koffietijd Online is dat u het gemak heeft van uw eigen huis, maar ook in gesprek bent met anderen en elkaar met leuke verhalen, hobby’s en ervaringen inspireert. Digitaal koffiedrinken dus! Eenmaal in de vijf of zes weken ontmoet de groep elkaar in The Green Story cafe op de Kerkgracht, om gezamenlijk een lekker kopje koffie te drinken.

In overleg met de deelnemers wordt er een vast tijdstip afgesproken, bijvoorbeeld vrijdag om 10.30, elke week of om de twee weken. Een gesprek duurt 30 tot 45 minuten.

Schrijf u in!

Doet u al mee?

Klik dan op de button hieronder, waar staat:   Meedoen! 
Er wordt dan een website geopend die het programma voor u zal starten.

Meedoen!

Kosten

De kosten worden tzt bekend gemaakt.

Locatie

Koffietijd Online wordt op de computer gehouden. U kunt dus meedoen vanaf huis!

Kosten

De kosten worden tzt bekend gemaakt.

Locatie

Koffietijd Online wordt op de computer gehouden. U kunt dus meedoen vanaf huis!

Meld u aan voor Koffietijd online!

Schrijf u in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Zing & Lach

Fitness Live

Computercursus basisvaardigheden 2

Kookworkshop