Social walk

[printicon align='right']

Social walk

Wandelen is een fijne en laagdrempelige manier om fit te blijven. De ontmoeting met anderen maakt het daarnaast ook gezellig. Wij noemen deze activiteit daarom een Social Walk! Na de wandeling wordt er in the Green Story café gezamenlijk koffie of thee gedronken met een stuk zelfgebakken taart erbij.

 

Iedere vrijdagochtend druppelen de eerste wandelaars vanaf 10.00 binnen. Om 10.30 uur starten wij met de wandeling en we zijn rond 11.30 uur weer terug. De Social Walk is ook geschikt voor rollatorgebruikers. Ook een medische aandoening hoeft niet per definitie een obstakel te zijn om mee te doen. Wij houden rekening met uw situatie en tempo. Neem bij twijfel over uw fysieke gesteldheid vooraf contact op met uw huisarts. Wie meedoet aan de Social Walk doet dat vrijwillig en op eigen risico.

 

De kosten bedragen € 3,- per keer, dit is inclusief koffie of thee en iets lekkers. U kunt deze contant voldoen. Bij matige regen gaat de wandeling door. Bij erg slecht weer word er gezellig binnen gekletst onder het genot van een kopje koffie of thee, met wat lekkers erbij.
U kunt zich aanmelden voor de Social Walk door te bellen naar kantoor (036-7370422) of klik op de button hieronder.

Kosten
De kosten bedragen €3,- per keer, inclusief koffie of thee en iets lekkers.

Locatie
We verzamelen bij the Green Story café.

Het verhaal van

¨Omdat ik lichamelijke beperkingen heb, is het voor mij belangrijk om in beweging te blijven. Het fijne van de Social Walk is dat er rekening wordt gehouden met iemands persoonlijke omstandigheden. Voor mij is er bijvoorbeeld een speciaal groepje samengesteld en ze houden een oogje in het zeil vanwege mijn medische situatie. Ik moedig iedereen aan om mee te doen, want iedereen kan meedoen.”

Meld u aan voor Social Walk!