Social walk

Wandelen is een fijne en laagdrempelige manier om fit te blijven. De ontmoeting met anderen maakt het daarnaast ook gezellig. Wij noemen deze activiteit daarom een Social Walk! Na de wandeling wordt er in the Green Story café gezamenlijk koffie of thee gedronken met een stuk zelfgebakken taart erbij.

Iedere vrijdagochtend druppelen de eerste wandelaars vanaf 10.00 binnen. Om 10.30 uur starten wij met de wandeling en we zijn rond 11.30 uur weer terug. De Social Walk is ook geschikt voor rollatorgebruikers. Ook een medische aandoening hoeft niet per definitie een obstakel te zijn om mee te doen. Wij houden rekening met uw situatie en tempo. Neem bij twijfel over uw fysieke gesteldheid vooraf contact op met uw huisarts. Wie meedoet aan de Social Walk doet dat vrijwillig en op eigen risico.

De kosten bedragen € 3,- per keer, dit is inclusief koffie of thee en iets lekkers. U kunt deze contant voldoen. Bij matige regen gaat de wandeling door. Bij erg slecht weer word er gezellig binnen gekletst onder het genot van een kopje koffie of thee, met wat lekkers erbij.
U kunt zich aanmelden voor de Social Walk door te bellen naar kantoor (036-7370422) of klik op de button hieronder.

Schrijf u in!

Kosten

De kosten bedragen €3,- per keer, inclusief koffie of thee en iets lekkers.

Locatie

We verzamelen bij the Green Story café op Kerkgracht 41.

Kosten

De kosten bedragen €3,- per keer, inclusief koffie of thee en iets lekkers.

Locatie

We verzamelen bij the Green Story café op Kerkgracht 41.

Meld u aan voor Social walk!

Schrijf u in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Koffietijd online

Android cursus

Geheugentraining

Facebook cursus