Inschrijven en betalingen

[printicon align='right']

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in.

Betaalmogelijkheden

Op onze vestiging kunt u contant of met pin betalen.

Wilt u betalen per bank?

Nadat wij uw inschrijving hebben bevestigd kunt u de betaling overmaken naar rekeningnummer NL15RABO0148551793 ten name van Stichting HierTV in Almere. Vermeld daarbij svp de naam van de cursus en de naam waaronder u zich heeft ingeschreven.

The Green Story Café

In ons pand op nummer 41, treft u The Green Story Café, waar u tijdens de pauze terecht kunt voor heerlijke hapjes en drankjes. Ons hele pand is gelijkvloers en goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Verhinderd voor de les? 

Bent u door ziekte of onverwachte omstandigheden verhinderd voor de les? Wij stellen het zeer op prijs als u ons even informeert via cursus@senior-live.nl of 036 – 737 04 21

Het verhaal van

De tachtigjarige Ineke uit Almere-Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend doet ze vanuit haar eigen huiskamer mee.

Greet houdt erg van zingen en meedoen aan musical voorstellingen. Het is daarom ook niet gek dat ze de ster is in onze Zing & Lach promotievideo.

André is een van de enthousiaste deelnemers aan onze Social Walk. Hij is dol op de buitenlucht en geniet met volle teugen van deze gezellige wekelijkse wandeling.