Nieuws & Artikelen

[printicon align='right']

Nieuws & Artikelen

Benieuwd naar het laatste nieuws over Senior-Live? Blijf op de hoogte van alle activiteiten en lees onze laatste artikelen en berichten. We hebben een selectie gemaakt van interessante artikelen en filmpjes over de thema’s Fit, Vaardig en Vertier. Wij wensen u veel lees-en kijkplezier!

Fit

Bekijk alle artikelen omtrent het thema Fit: hoe word je fit, en hoe kun je het blijven? We hebben een selectie voor u gemaakt van interessante artikelen en filmpjes op het gebied van gezondheid, voeding, het brein en het geheugen in het bijzonder.

Hier plaatsen we leerzame artikelen en video’s die u wellicht kunnen helpen met het oplossen van veel voorkomende computerproblemen. En we selecteren handige tips die het gebruik van nieuwe technologie nog makkelijker kunnen maken!

In deze rubriek delen we graag vermakelijke, grappige of opmerkelijke artikelen met u. Ook vertelt onze blogger Will in de rubriek WILL’S HOEKJE mooie verhalen over haar dagelijks leven en hoe technologie daar een grote of kleine rol in speelt.

Bekijk alle algemene berichten over de laatste nieuwtjes van Senior-Live en aan welke lokale, nationale of internationale projecten we in participeren. Hier vindt u ook artikelen en items die in verschillende media over ons zijn verschenen.