Communicatie & Community manager

[printicon align='right']

Communicatie & Community manager

De Vacature
Bij stichting HierTV, i.h.k.v. het programma Senior-Live is een vacature ontstaan voor een Communicatie & Community manager.
Een allrounder met affiniteit voor e-health/m-health.
-32 uur
-dienstverband van 12 maanden
-per direct

De uitdaging
Senior-Live heeft twee belangrijke doelstellingen.
De eerste is om (innovatieve) digitale oplossingen te helpen ontwikkelen, in te zetten of te promoten waardoor een senior langer thuis kan blijven wonen. De tweede is om mensen met beperkte digitale vaardigheden te helpen met benodigde hulp en vragen over de computer, internet, tablet, smartphone enzovoorts.
Dat betekent dat het belangrijk is dat Almeerders ons kennen en ons weten te vinden. Maar ook dat wij senioren interesseren voor dergelijke oplossingen en om hen deel uit te laten maken van een zogenaamd “Living Lab”. Jij gaat ons helpen dit nog veel beter te doen!

Als Communicatie & Community manager is het jouw taak te werken aan onze merkbekendheid, ons te helpen onze diensten nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van onze doelgroep, te werken aan een stevige en levendige community en het bewustzijn onder Almeerse senioren te vergroten naar digitale oplossingen die hen kunnen helpen om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Dit betekent bijvoorbeeld:

➢ Dat je verantwoordelijk bent voor de creatie (of coördinatie daarvan) van content voor onze communicatiekanalen. Als ook het versterken en verbeteren daarvan. Denk aan de website, facebook, twitter, instagram en nieuwsbrief.
➢ Dat je bezig bent met opzetten en uitvoeren van marketing & pr-campagnes.
➢ Dat je werkt aan de uitbreiding en versterking van onze community.
➢ Je onze sparringpartner bent in de versterking van het programma Senior-Live. Vanuit je kennis over en affiniteit met de doelgroep help je ons bij vragen als wat kan beter, wat moet er anders enzovoorts.

Wij zoeken
Een collega die gelooft in de doelstellingen van Senior-Live. Je hebt kennis van de wereld van marketing en communicatie. Maar vindt het ook leuk om direct contact te leggen met onze doelgroep en van daaruit te bouwen aan de community. Je kan goed zelfstandig functioneren en opereren, en zoekt proactief de samenwerking wanneer nodig. Het werk vraagt HBO werk en denk niveau. De rol vraagt om een combinatie van regisseren, coördineren en uitvoeren. Je hebt dan ook geen moeite om je werk te prioriteren en te denken in stappen. Net als ons vind je het prettig dat je veel zelfstandigheid hebt in de invulling van je werk en invulling van je dag.

Met wie kom je te werken
Stichting HierTV heeft momenteel vier mensen (2,3 FTE) in dienst en een kerngroep van een twintigtal vrijwilligers waarvan een flink deel ook wekelijks meerdaags aanwezig is. We zijn een diverse club met personeel van verschillende leeftijden (van eind 20 tot begin 70), achtergrond en discipline. Als stichting proberen we ondanks de kleine bezetting en krap beschikbare tijd voorop te lopen en innovatief bezig te zijn. Er heerst een open sfeer. De kwaliteit van het werk staat voorop.

Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Er zal een marktconform salaris worden geboden afhankelijk van de ingebrachte kennis en ervaring. Je vindt verder bij ons een fijne, ontspannen werkplek en flexibiliteit ten aanzien van de invulling van de werkweek.

Informatie
Voor nadere inlichtingen over deze functie kan je gedurende week 48 terecht bij Gijs Roelofsen via onderstaand formulier of 06-18115626.

Sollicitaties
Je kunt jouw motivatiebrief aangevuld met je C.V., tot uiterlijk maandag 3 december a.s. indienen via onderstaand formulier, ofwel via gijs@hiertv.org onder vermelding van de vacature titel.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 december of in week 50.

Aanmeldformulier vacatures

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief:

C.V.

Motivatiebrief

Ik ga akkoord met het invullen en versturen van bovenstaande gegevens en ga akkoord met de algemene voorwaarden.