Projectleider m/v

[printicon align='right']

Projectleider m/v

De Vacature
Bij stichting HierTV, i.h.k.v. het programma Senior-Live is een vacature ontstaan voor een Projectleider m/v.
Een allrounder met affiniteit voor e-health/m-health.
– fulltime
– dienstverband van 12 maanden
– per direct

De uitdaging
Hoe kan de digitale wereld bijdragen aan het doel om zelfredzaamheid te bevorderen en sociaal isolement te voorkomen? Dat is onze uitdaging! We richten ons hierbij voornamelijk op mensen met beperkte digitale vaardigheden, waarbij we in het bijzonder aandacht hebben voor senioren binnen deze populatie. We werken aan deze uitdaging door enerzijds de doelgroep zelf met allerlei praktische diensten en faciliteiten te ondersteunen, en anderzijds door samen met de gemeente en dienstverleners in het sociaal domein te werken aan innovatieve oplossingen. De nadruk ligt hierbij op procesinnovatie en niet op productinnovatie. Aanvullend positioneren we ons als Living Lab in Almere voor het bredere innovatienetwerk, in het bijzonder in samenwerking met de Gezondheidsfabriek.

Als projectleider is het jouw taak behoeften onder stakeholders scherp te krijgen en deze om te zetten naar concrete oplossingen. Daarnaast probeer je de bestaande diensten steviger lokaal in te bedden en de lopende (lokale, regionale of Europese) projecten of subsidieaanvragen tot een goed einde te brengen.

Dit betekent bijvoorbeeld dat je:

 

  •  zal werken aan ons Europees Gift-to-Gift project, waarin jouw taak is om het innovatieve concept binnen Almere verder uit te diepen, concretiseren en in pilotvorm uit te testen. Als je bekend bent met de design thinking methode zal dat helpen.
  • zal werken aan ons Social Challenges project Patyna Future Proof, met Patyna in Friesland. Daar gaan we onze bestaande diensten Fitness Online en Koffietijd lokaal implementeren.
  • zal werken aan ons bestaand dienstenportfolio in Almere om deze te verstevigen, uit te breiden, aan te vullen enzovoorts.

Wij vragen
Wij zoeken een collega die bekend is met de wereld van het sociaal domein. Je bent nieuwsgierig van aard en vindt het leuk om anderen te helpen bij hun vragen of behoeften. Je zoekt naar innovatieve oplossingen. Je bent bekend met het leiden van projecten. Je kan goed zelfstandig functioneren en opereren, en zoekt proactief de samenwerking wanneer nodig. Als je affiniteit en capaciteiten hebt op het vlak van communicatie (denk website, nieuwsbrieven, campagnes en dergelijke) is dat een pré, omdat we ook op dat vlak versterking kunnen gebruiken. Als je bekend bent met het schrijven van subsidieaanvragen is dat eveneens een pré.

Met wie kom je te werken
Stichting HierTV heeft momenteel drie mensen (1,3 FTE) in vaste dienst en een kerngroep van een twintigtal vrijwilligers waarvan een flink deel ook wekelijks meerdaags aanwezig is. We zijn een diverse club met personeel van verschillende leeftijd (van eind 20 tot begin 70), achtergrond en discipline. Als stichting proberen we ondanks de kleine bezetting en krap beschikbare tijd voorop te lopen en innovatief bezig te zijn. Er heerst een open sfeer. De kwaliteit van het werk staat voorop.

Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Er zal een marktconform salaris worden geboden afhankelijk van de ingebrachte kennis en ervaring. Je vindt verder bij ons een fijne, ontspannen werkplek en flexibiliteit ten aanzien van de invulling van de werkweek. Eén van de aanleidingen voor deze vacature is het (begin jan ’19) zwangerschapsverlof van de huidige projectleider. Een langer dienstverband is een mogelijkheid, maar primair afhankelijk van financiële mogelijkheden binnen de stichting op dat moment en uiteraard het eigen presteren.

Informatie
Voor nadere inlichtingen over deze functie kan je gedurende week 40 en 41 terecht bij Gijs Roelofsen via onderstaand formulier of 06-18115626.

Sollicitaties
Je kunt jouw motivatiebrief aangevuld met je C.V., tot uiterlijk dinsdag 16 oktober a.s. indienen via onderstaand formulier, ofwel via gijs@hiertv.org onder vermelding van de vacature titel.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 43/44.

Aanmeldformulier vacatures

Upload hieronder je CV en Motivatiebrief:

C.V.

Motivatiebrief

Ik ga akkoord met het invullen en versturen van bovenstaande gegevens en ga akkoord met de algemene voorwaarden.