Wishaal

Docent Android & Stagiair

Wat doe ik bij Senior-Live?

Binnen Senior-Live houd ik mij bezig met het realiseren en verzorgen van een Android cursus, vooral gericht op Samsung smartphonegebruikers, met als doel dat de doelgroep digitale vaardigheden kan ontwikkelen en vergroten. Daarnaast denk ik graag mee over en bied ik waar nodig ondersteuning bij de marketing en communicatie door bijvoorbeeld artikelen te schrijven vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van 'de ouder wordende mens' én suggesties aan te leveren voor de website en social media. Verder geef ik feedback op geschreven stukken die bestemd zijn voor publicatie.

Waarom werk ik bij Senior-Live?

Als toegepast gerontoloog (in opleiding) is het mijn taak om advies en ondersteuning te bieden aan én de zelfredzaamheid te vergroten van de doelgroep, oftewel 'de ouder wordende mens,' waardoor men langer kan deelnemen aan de maatschappij en de kwaliteit van leven wordt verbeterd. Senior-Live kijkt naar de wensen en ideeën van belanghebbenden én ziet kansen en mogelijkheden voor hen. Daarom sluit de organisatie naadloos aan bij mijn eigen behoefte om mensen te helpen in hun (digitale) ontwikkeling.

Waar word ik blij van?

Kwaliteit van leven vind ik erg belangrijk. Vandaar dat ik mij graag bezig houd met zaken gerelateerd aan gezondheid en spiritualiteit, het ontwikkelen van mijzelf op diverse gebieden, het uitoefenen van mijn hobby's en het doen van vrijwilligerswerk. Maar ook een goed gesprek, een interessant boek, een aangename film of mooie muziek geven mij een fijn gevoel.