Fitness Online van Patyna

[printicon align='right']

Fitness Online

Iedere maandagochtend van 10.00 tot 10.30 is er Fitness Online. Dat is een fitness groepsles waar u vanuit huis aan mee mee kunt doen. Hierbij heeft u rechtstreeks contact met de docent door middel van een beeldbelverbinding.

 

Beeldbellen
Voor beeldbellen is een internetverbinding en een computer of laptop met een webcamera nodig. Beeldbellen houdt in dat u een verbinding heeft waarbij u niet alleen iemand hoort (zoals bellen), maar ook ziet. De ICT adviseurs van Patyna helpen u met veel plezier om de techniek voor beeldbellen in orde te krijgen!

 

Groepsles
Fitness Online gebeurt in groepsverband. Maximaal acht deelnemers zetten op het afgesproken tijdstip hun computer aan. De fitnessdocent kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of advies geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren, dan heeft de docent altijd wel een passend alternatief! Het leuke aan Fitness Online is zodoende dat u het gemak heeft van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

  

Fitness Online is een samenwerkingsproject van Patyna, KEaRN, Senior-Live en Social Challenges. 

U heeft het computerprogramma klaar staan? 
Klik dan op de blauwe ‘Meedoen’ knop hieronder! Er wordt dan een website geopend die het programma voor u zal starten.

Bekijk dit filmpje en u krijgt meteen een goed beeld wat online fitness inhoudt!

Meld u aan voor Fitness Online!

Kosten
Fitness Online is een nieuwe activiteit die door Patyna als test-project wordt aangeboden. De eerste paar maanden is deelname in ieder geval kosteloos. Daarna wordt er opnieuw naar gekeken en wordt u ruimschoots op tijd over eventuele veranderingen geïnformeerd.

Locatie
Fitness Online volgt u vanuit uw eigen huis, met uw eigen computer of tablet.

 

Van tevoren helpen we u met alle plezier om de techniek in orde te krijgen!

Het verhaal van Ineke

De tachtig jarige Ineke uit Almere Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend start ze haar computer om mee te doen aan de online groepsfitness van Senior-Live. Ze vindt het heel erg prettig dat ze vanuit huis mee kan doen. De techniek begreep ze in eerste instantie niet helemaal, maar “daar ben ik door Bram echt uitstekend door geholpen.” Trots zegt ze: En nu doe ik dat helemaal zelf.”