Tovertafel en Wonderfiets

Beleef een bijzondere middag bij the GreenStory met de innovatieve producten van Senior-Live! Kom spelen met de bijzondere Tovertafel en maak een wereldreis op de Wonderfiets!

Via deze pagina kun je je aanmelden. Klik op de Schrijf je in button en vul de gevraagde informatie in. Bij het vakje Vragen kun je je voorkeurstijdstip doorgeven. Je kunt ook bellen naar 036-7370422.

Tovertafel
Bij de Tovertafel verleiden speelse interactieve lichtprojecties kinderen, volwassenen en ouderen om in beweging te komen en samen plezier te hebben en je te verwonderen. Vlinders vangen, een strandbal overgooien, herfstblaadjes opvegen en spreekwoorden afmaken zijn slechts een greep uit de spellen die je kunt spelen. Zeer geschikt voor ouderen met dementie en mantelzorgers voor een leuke middag samen.

Wonderfiets
Alle remmen los! De Wonder Fiets is een bijzondere fiets waarmee je kunt reizen naar vrijwel iedere bestemming van je keuze. Een bezoekje aan je geboorteplaats? Een uitstapje naar Rome? De kleinkinderen laten zien waar je vroeger graag op vakantie ging? De hele wereld ligt aan je voeten. Door de veilige manier van bewegen is hij geschikt voor vrijwel iedere doelgroep, van jong tot oud, van zeer fit tot minder fit. In verband met de hoogte van de Wonder fiets is onze ervaring dat kinderen met een lengte vanaf 1.30 meter comfortabel plaats kunnen nemen. Het arrangement is ook geschikt voor rolstoelgebruikers die in staat zijn om de pedalen van de fiets te bedienen.

Datum en tijd:
Donderdag 12 augustus tussen 9.30 en 12.00.

Reserveren verplicht
Vanwege de corona pandemie is het verplicht te reserveren van te voren. Let op: wie het eerst reserveert is verzekerd van een plekje!

Aantal personen:
Deze activiteit is geschikt voor minimaal 2 en maximaal 6 personen.

Leeftijd
Voor alle leeftijden. Kinderen kunnen alleen samen met een volwassene spelen.

Kosten
€3,50. Dat is inclusief koffie of thee en vers appelgebak.

Kosten

€3,50. Gebruik maken van de Tovertafel en de Wonderfiets inclusief begeleiding, koffie of thee en vers appelgebak

Locatie

The GreenStory, Kerkgracht 41, Almere-Haven

Kosten

€3,50. Gebruik maken van de Tovertafel en de Wonderfiets inclusief begeleiding, koffie of thee en vers appelgebak

Locatie

The GreenStory, Kerkgracht 41, Almere-Haven

Bekijk ook deze activiteiten eens

Computercursus basisvaardigheden I

Wonder Fiets

Tovertafel

Geheugentraining