Fitness Online

Wij organiseren elke week fitness lessen waar vanuit de woonkamer aan meegedaan kan worden. Door deze laagdrempelige manier van fitnessen kan iedereen echt gezond blijven door te bewegen. Het leuke aan Fitness Online is het gemak van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

Actie: de eerste 4 lessen zijn gratis en daarna voor slechts 4 euro per les!

Bekijk het filmpje voor een impressie van Fitness Online

Deze content is niet beschibaar omdat je niet hebt ingestemd met het plaatsen van social media cookies. Klik hier om je instellingen te wijzingen.

Hoe sport je online?

Fitness Online wordt via videobellen gerealiseerd. Voor videobellen is er een internetverbinding, een computer of laptop en een webcamera nodig. Videobellen houdt in dat er een verbinding wordt gemaakt met de instructeur waarbij er contact is via beeld en geluid. Zo kan er duidelijk gecommuniceerd worden wanneer het tempo iets te snel gaat bijvoorbeeld.

Online groepsles

Fitness Online gebeurt in groepsverband waarbij er maximaal acht deelnemers op het afgesproken tijdstip deelnemen aan de sessie. De docent kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of adviezen geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren? Dan heeft de docent altijd wel een passend alternatief!

Wanneer?

Elke maandag van 10.00 – 10.30. Dit is een Niveau I les.

Voor wie?

Niveau I
Deze les is geschikt voor iedereen die gezond genoeg is om lichte oefeningen te doen. De oefeningen zijn gericht op lenigheid, balans en stabiliteit. De les duurt 30 minuten.
Niveau II
Naast soortgelijke oefeningen als bij Niveau I, worden er in deze les meer kracht oefeningen gedaan en het tempo ligt wat hoger waardoor vanzelf de hartslag ook wordt aangejaagd. De les duurt 45 minuten. Deze les wordt momenteel niet gegeven.

Fitness Online video’s

Los van deze lessen blijven er nog genoeg momenten over in de week om te bewegen. We kregen dan ook de vraag of de lessen opgenomen kunnen worden. En dat hebben we gedaan. Dus voor alle momenten dat je denkt: ‘Ik zou even moeten sporten, maar ik vind het prettig dat iemand het voordoet.’ Zet dan de video met Mira aan, en bewegen maar! Klik hier om de video’s te bekijken.

Hoe werkt het? Fitness Online starten
Schrijf je in!

Kosten

Actie: de eerste 4 lessen zijn gratis en daarna voor slechts 4 euro per les!

Locatie

De locatie bepaal jij zelf!

Kosten

Actie: de eerste 4 lessen zijn gratis en daarna voor slechts 4 euro per les!

Locatie

De locatie bepaal jij zelf!

Het verhaal van

De tachtigjarige Ineke uit Almere-Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend doet ze vanuit haar eigen huiskamer mee.

Lees het verhaal

Meld je aan voor Fitness Online!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Taalmaatjes Online

Computerhulp (aan huis)

De Compaan

Veel gestelde vragen