Fitness Online

Schrijf je in!

Wij organiseren elke week fitness lessen waar vanuit de woonkamer aan meegedaan kan worden. Door deze laagdrempelige manier van fitnessen kan iedereen echt gezond blijven door te bewegen. Het leuke aan Fitness Online is het gemak van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

Bekijk het filmpje voor een impressie van Fitness Online

Deze content is niet beschibaar omdat je niet heeft ingestemd met het plaatsen van socialmedia cookies. Klik hier om je instellingen te wijzingen.

Hoe sport je online?

Fitness Online wordt via videobellen gerealiseerd. Voor videobellen is er een internetverbinding, een computer of laptop en een webcamera nodig. Videobellen houdt in dat er een verbinding wordt gemaakt met de instructeur waarbij er contact is via beeld en geluid. Zo kan er duidelijk gecommuniceerd worden wanneer het tempo iets te snel gaat bijvoorbeeld.

Online groepsles

Fitness Online gebeurt in groepsverband waarbij er maximaal acht deelnemers op het afgesproken tijdstip deelnemen aan de sessie. De docent kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of adviezen geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren? Dan heeft de docent altijd wel een passend alternatief!

Voor wie?

Fitness Online is er voor iedereen die gezond genoeg is om lichte oefeningen te doen. Wil jij een beter evenwicht, sporten met een positief groepsgevoel met individuele aandacht en oefeningen op maat? Door meer te bewegen neemt de lenigheid, balans en stabiliteit toe, verbetert je nachtrust en neemt de kans op vallen af.

Wanneer

De lessen worden momenteel gegeven op maandagochtend van 9.30 tot 10.00 en donderdagochtend van 11.30 tot 12.00.

Hoe werkt het? Fitness Online starten
Schrijf je in!

Kosten

De kosten bedragen € 4,- per les. De eerste (proef)les is geheel gratis!

Locatie

De locatie bepaal jij zelf!

Kosten

De kosten bedragen € 4,- per les. De eerste (proef)les is geheel gratis!

Locatie

De locatie bepaal jij zelf!

Het verhaal van

De tachtigjarige Ineke uit Almere-Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend doet ze vanuit haar eigen huiskamer mee.

Lees het verhaal

Meld je aan voor Fitness Online!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Computercursus basisvaardigheden II

EldersVR bril

Facebookcursus

Almere Beweegt