Cursus Windows 10 & 11

Deze computercursus is geschikt voor je, wanneer je in het bezit bent van een computer met daarop het besturingssysteem Windows (10 of 11). Je beheerst de basis behendigheid om de computer te bedienen met een muis en toetsenbord. In de lessen krijg je meer inzicht in het veilig gebruik van de computer en de organisatie van je bestanden zoals documenten of foto’s.

De cursus is opgeknipt in twee blokken van zes lessen. In het eerste blok worden de basishandelingen van het betreffende onderwerp behandeld. In het tweede blok worden de mogelijkheden uitgebreid en wordt de kennis verdiept, zodat je zelf diverse instellingen van je laptop kunt controleren en aanpassen, programma’s kunt downloaden en installeren etc.

Tijdens de lessen wordt er ruimschoots tijd ingebouwd om met de lesstof te oefenen. Er wordt een speciale les ingeruimd voor het stellen van vragen en specifieke wensen.

De cursus wordt gegeven door een docent samen met een assistent. Dat betekent dat er veel persoonlijke tijd en aandacht is voor de cursisten.

Onderwerpen

  • Bediening laptop
  • Browsers
  • Bestandsbeheer
  • Mail
  • Veiligheid en programmabeheer

Veel gestelde vragen
Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Is er leenapparatuur beschikbaar?

+

Heb je nog geen computer, maar wil je wel alvast beginnen aan een deze cursus? Senior-Live heeft enkele leenlaptops ter beschikking. Deze laptops worden gebruikt bij onze cursus, maar kunnen ook meegenomen worden zodat er ook thuis geoefend kan worden. Er is wel een internetverbinding vereist indien de oefeningen thuis worden voortgezet.

Wanneer is de cursus?

+

Momenteel is er een cursus gaande. De volgende cursus start begin 2024. Meld je dus nu aan en wees verzekerd van je plek!

Is er een uitgebreide omschrijving van de cursus?

+

Wil je weten welke onderwerpen er in de cursus behandeld worden? Klik dan hier op deze link. Je opent dan een Pdf met daarin een uitgebreide omschrijving van de onderwerpen die per blok worden behandeld.

Schrijf je in!

Kosten

De kosten bedragen € 120,- voor een blok van 12 lessen, van elk 2 uur.

Locatie

De cursus wordt gegeven in het leslokaal van Senior-Live, Kerkgracht 51, Almere-Haven Centrum.

Kosten

De kosten bedragen € 120,- voor een blok van 12 lessen, van elk 2 uur.

Locatie

De cursus wordt gegeven in het leslokaal van Senior-Live, Kerkgracht 51, Almere-Haven Centrum.

Meld je aan voor Cursus Windows 10 & 11!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Scootmobiel

Basiscursus Apple

De Compaan

Leuker ouder worden