Computerhulp (aan huis)

Hulp bij computer/tablet/smartphone/internet vragen of problemen

We bieden graag persoonlijke ondersteuning bij vragen over het gebruik van de computer, de tablet, de smartphone en het internet. Wij helpen jou op kantoor of komen bij je langs. Onze ICT adviseurs zijn zeer bekwaam in het vak en helpen jou met veel plezier met je problemen en vragen.

Assistentie bij het installeren en omgaan met videobel applicaties

We helpen bijvoorbeeld graag met het installeren en leren omgaan met videobellen. Dat is zoals het woord al zegt, bellen met beeld erbij. Een bekend voorbeeld is Skype. Voor videobellen heb je een tablet, computer of smartphone met een camera nodig en internet. Met behulp van videobellen, zoals Google Hangouts, WhatsApp, FaceTime, WeChat, Facebook, Skype en Zoom kun je toch nog contact houden met je omgeving.

Aan de slag met een computer?

Wil je graag aan de slag met een computer, maar je weet niet waar je moet beginnen? Van een basisvaardigheden cursus voor Windows tot werken met een tablet of smartphone. Wij doen het allemaal. Deze persoonlijke lessen bieden wij geheel op maat aan door goed te kijken wat de behoeftes zijn en waar nodig extra aandacht aan moet worden geschonken. Vanwege onze ervaring, hebben wij extra geduld wanneer iets niet meteen wordt opgepikt. Per persoon bekijken wij wat er nodig is om bepaalde doelen te bereiken.

Printers of wifi dat thuis niet werkt

Het team van Senior-Live biedt niet alleen computerhulp op kantoor aan, maar ook bij je thuis. Voor bepaalde problemen is dat erg handig: een zware desktopcomputer die een update nodig heeft, een printer die niet werkt of een wifi netwerk dat moet worden geactiveerd. We helpen je graag!

Schrijf je in!

Kosten

Op kantoor: €20,- per uur. Op locatie: €20,- per uur, plus €15,00 voorrijkosten.

Locatie

Computerhulp bieden we op kantoor en aan huis.

Kosten

Op kantoor: €20,- per uur. Op locatie: €20,- per uur, plus €15,00 voorrijkosten.

Locatie

Computerhulp bieden we op kantoor en aan huis.

Meld je aan voor Computerhulp (aan huis)!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Leuker ouder worden

Co-creatie