Social walk

Wandelen is een fijne en laagdrempelige manier om fit te blijven. De ontmoeting met anderen maakt het daarnaast ook gezellig. Wij noemen deze activiteit daarom een Social Walk! Na de wandeling wordt er in the Green Story café gezamenlijk koffie of thee gedronken met een stuk zelfgebakken taart erbij.

Iedere dinsdag- en vrijdagochtend druppelen de eerste wandelaars vanaf 09.45 uur binnen. Een medische aandoening hoeft niet per definitie een obstakel te zijn om mee te doen. Wij houden rekening met je situatie en tempo. Neem bij twijfel over je fysieke gesteldheid vooraf contact op met je huisarts. Wie meedoet aan de Social Walk doet dit vrijwillig en op eigen risico.

Dinsdag

Op dinsdag wordt er vanaf 10:00 uur gelopen. De afstand bedraagt dan 10 kilometer of meer. De loopsnelheid is hoger dan 5 km/u.

Vrijdag

Op vrijdag zijn er twee groepen onderweg. De snelle(re) lopers vertrekken vanaf 10:00 uur en de andere groep start om 10:30 uur. Daarna komen de groepen weer samen rond 11:30 uur om gezamenlijk een kopje koffie en/of een gebakje te nuttigen.

De kosten bedragen € 3,- per keer, dit is inclusief koffie of thee en iets lekkers. Je kan dit contant voldoen. Bij matige regen gaat de wandeling gewoon door, maar bij erg slecht weer word er gezellig binnen gekletst onder het genot van een kopje koffie of thee, met wat lekkers erbij.

Schrijf je in!

Kosten

De kosten bedragen €3,- per keer, inclusief koffie of thee en iets lekkers.

Locatie

We verzamelen bij the Green Story café op Kerkgracht 41.

Kosten

De kosten bedragen €3,- per keer, inclusief koffie of thee en iets lekkers.

Locatie

We verzamelen bij the Green Story café op Kerkgracht 41.

Meld je aan voor Social walk!

Schrijf je in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Tovertafel

Computerhulp (aan huis)

Zing & Lach

Computerhelpdesk Online