Voor professionals

Voor professionals in zorg en welzijn

Wij onderhouden uitstekende contacten met tal van andere organisaties, zorginstellingen en seniorenverenigingen in Almere. Voor een aantal van onze andere activiteiten werken wij nauw samen met The Green Story, gevestigd in ons pand. Daarnaast zijn wij een erkend leercentrum van de landelijke organisatie SeniorWeb. Heeft u een client die hulp of ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van technologie? Heeft u een dienst of een idee waarin u meerwaarde ziet om deze ook digitaal toegankelijk te maken? Bent u betrokken bij een technologische innovatie, in het bijzonder voor de doelgroep van 55 jaar en ouder, en zoekt u daarvoor naar mogelijkheden voor co-creatie met de doelgroep? Dat zijn allemaal vragen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Wij ontvangen met regelmaat professionals op ons hoofdkantoor en organiseren bijvoorbeeld Inhouse evenementen zoals een Open Dag of een Inspiratiedag. Daarnaast zijn wij regelmatig te vinden op (lokale) evenementen.

Volg ons online via de digitale nieuwsbrief, Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Digitaal positieve impact maken
Juist nu is het belangrijk om als organisatie te investeren in vaardigheden om vrijwilligers met zelfvertrouwen en plezier te laten beeldbellen. Senior-Live biedt workshops en trainingen om digitaal meer positieve impact te maken.

  • Werkt jouw organisatie met vrijwilligers waarvoor videobellen waardevol kan zijn?
  • Zijn deze vrijwilligers gebaat bij persoonlijke ondersteuning om met meer zelfvertrouwen en plezier te videobellen?
  • Heb je behoefte aan een op maat gemaakte workshop?
Klik hier voor meer info!

Op lokaal niveau is Senior-Live aangesloten bij Zorgplein Almere. Dit is een samenwerkingsverband van alle zorgverleners die gevestigd zijn aan of rondom de Kerkstraat in Almere Haven. De partners van Zorgplein Almere zetten persoonlijke en betrouwbare zorg op de eerste plaats. In samenwerking met de patiënt/cliënt zal de juiste en de beste zorg worden gerealiseerd. Kijk voor meer informatie op www.zorgpleinalmere.nl

Aangesloten bij:

Senior-Live maakt tevens onderdeel uit van het Europese TITTAN netwerk. Dat staat voor het Technology, Innovation and Translation in Ageing Netwerk. De doelstelling van deze Europese samenwerking is het uitwisselen, benchmarken en implementeren van goede praktijken en maatregelen in zeven Europese regio’s waar innovatieve, op technologie gebaseerde producten en oplossingen kunnen worden ontworpen, toegepast en gebruikt.

Organisaties waar we mee samenwerken

Organisaties waar we mee hebben samengewerkt

This image has an empty alt attribute

Europese samenwerking