Computerhulp en vragen

In verband met de landelijke richtlijnen vanuit het kabinet is Senior-Live tot 6 april fysiek gesloten. Alle afspraken en activiteiten worden tot die tijd afgezegd. Maar onze digitale activiteiten gaan door. Want juist nu kan de digitale wereld ons allemaal van dienst zijn!

Hulp bij computer/tablet/smartphone/internet vragen of problemen
We bieden graag telefonische ondersteuning bij technische vragen. Spreek de voicemail in en wij zorgen dat je door de juiste Senior-Live collega wordt teruggebeld.

Assistentie bij het installeren en omgaan met videobel applicaties
We helpen bijvoorbeeld graag met het installeren en leren omgaan met videobellen. Dat is zoals het woord al zegt, bellen met beeld erbij. Een bekend voorbeeld is Skype. Voor videobellen heb je een tablet, computer of smartphone met een camera nodig en internet. Met behulp van videobellen, zoals Google Hangouts, WhatsApp, FaceTime, WeChat, Facebook, Skype en Zoom kun je toch nog contact houden met je omgeving.

Problemen met je computer, tablet of smartphone? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij helpen jou op kantoor of wij komen bij je langs. Onze ICT adviseurs zijn zeer bekwaam in het vak en helpen jou met je problemen en vragen. Bel nu naar 036-7370422 voor een afspraak of maak gebruik van de onderstaande knop.

Maak nu een afspraak!

Computer inloopspreekuur

Elke vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur staan onze medewerkers klaar om al jouw computer gerelateerde vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats in The Green Story Café aan de Kerkgracht 41 in Almere Haven en is vooral bedoeld om concrete, overzichtelijke vragen te beantwoorden. Mocht de vraag complex zijn en meer tijd nodig hebben, dan kan er op kantoor of bij je thuis een afspraak worden gemaakt. Een vergoeding voor het inloopspreekuur is op vrijwillige basis.

Kosten

Wij vragen €15,- per uur voor onze computerhulp. Als dit op locatie dient te gebeuren rekenen wij, naast onze uurprijs, éénmalig €15,- voorrijkosten. Het inloopspreekuur is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie

Het inloopspreekuur bevindt zich in The Green Story Café op Kerkgracht 41.

Kosten

Wij vragen €15,- per uur voor onze computerhulp. Als dit op locatie dient te gebeuren rekenen wij, naast onze uurprijs, éénmalig €15,- voorrijkosten. Het inloopspreekuur is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie

Het inloopspreekuur bevindt zich in The Green Story Café op Kerkgracht 41.

Computer Helpdesk

Senior-Live werkt samen met de Computer Helpdesk om zoveel mogelijk mensen in Almere te kunnen bereiken en helpen met computergerelateerde vragen. Er zijn in totaal 5 verschillende locaties met verschillende tijdstippen in de week waar je terecht kunt. Kijk in de Agenda voor de details van de tijden en locaties.

Indien je problemen ondervindt met je laptop, tablet of smartphone kunt u aan de hand van de tijden en locaties bepalen welke moment het meest geschikt is. In beginsel is de computerhulp gratis. Als er kosten gemaakt moeten worden, wordt dat eerst overlegd. Het eerste uur is een soort van inloopspreekuur. Tijdens dit eerste uur kun je gewoon binnen komen lopen op één van de locaties. Het tweede uur is op afspraak. Een vrijwilliger zal aan de hand van je verhaal bekijken welke hulp het beste geboden kan worden. Je kunt altijd een e-mail sturen naar: computerhelpdeskalmere@gmail.com

Bekijk ook deze activiteiten eens

Almere Beweegt

Fitness Live

Fitness Online

Computercursus basisvaardigheden I