Scootmobiel

Bij Senior-Live kun je gratis een scootmobiel lenen. Dit is handig wanneer je zelf tijdelijk minder goed ter been bent. Maar ook als je bezoek krijgt van vrienden of familie die niet goed kunnen lopen. Een leen scootmobiel geeft je de vrijheid om zelfstandig en onafhankelijk in Almere op pad te gaan, wanneer je maar wil. Je hoeft geen aanvraag in te dienen bij de gemeente en je hebt ook geen omkijken naar onderhoud en stalling.

Korte periode
Wij zijn een uitleenpunt om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen en te laten ervaren of een scootmobiel geschikt voor je is. Bij ons is de periode dan ook kort. Heb je een paar weken aaneengesloten een scootmobiel nodig, bijvoorbeeld na een operatie? Dan kun je bij Medipoint een scootmobiel huren. Je kunt een aanvraag doen via de vestiging van Medipoint in Weesp. Bel hiervoor naar (035) 699 32 10. Je kunt ook een e-mail sturen naar wmo.weesp@medipoint.nl

Scootmobiel reserveren
Als je een scootmobiel wilt reserveren, dan kun je dit via de website van Buurthopper.nl doen. Of bel naar 036-202 20 45.

Haal-en brengservice
Wil je gebruikmaken van een leenscootmobiel, maar kun je de scootmobiel niet zelf ophalen en terugbrengen? Misschien wil een familielid of een van jouw buren je wel even helpen. Is er niemand in jouw directe omgeving beschikbaar? Dan kun je een beroep doen op Buurthopper. Via buurthopper.nl kun je zowel jouw scootmobiel als de haal- en brengservice in één keer reserveren. De haal- en brengservice blijft gratis voor gebruikers van een leenscootmobiel.

Mocht je het prettiger vinden om iemand persoonlijk te spreken, dan kun je altijd bellen naar telefoonnummer 036-202 20 45 (Buurthopper) waar ze je dan met de reservering kunnen helpen.

Kosten

Je kunt de scootmobiel gratis lenen.

Locatie

De scootmobiel kan worden opgehaald bij ons op kantoor, op de Kerkgracht 51 in Almere Haven.

Kosten

Je kunt de scootmobiel gratis lenen.

Locatie

De scootmobiel kan worden opgehaald bij ons op kantoor, op de Kerkgracht 51 in Almere Haven.

Het verhaal van

Rob heeft regelmatig de scootmobiel van Senior-Live in gebruik genomen. Hij heeft hierdoor een stukje van zijn onafhankelijk terug gewonnen!

Lees het verhaal

Bekijk ook deze activiteiten eens

Co-creatie

Geheugentraining

Workshop op verzoek

Computerhulp (aan huis)