Fitness Online

Nu we steeds ouder worden willen wij natuurlijk ook zo lang mogelijk gezond blijven. We kunnen natuurlijk een hoop aan onze voeding doen en beweging, maar zodra we wat minder goed te been worden is het meteen een stuk lastiger om voldoende beweging te krijgen.

Wij organiseren samen met Patyna elke week een fitness les waar vanuit de woonkamer aan meegedaan kan worden. Door deze laagdrempelige manier van fitnessen kan iedereen echt gezond blijven door te bewegen. Onze instructeur Mira de Bruijn geeft iedere maandagochtend van 09:30 uur tot 10:00 uur een les Fitness Online. Het leuke aan Fitness Online is het gemak van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

Hoe werkt het

Fitness Online wordt via beeldbellen gerealiseerd. Voor beeldbellen is er een internetverbinding, een computer of laptop en een webcamera nodig. Beeldbellen houdt in dat er een verbinding wordt gemaakt met de instructeur waarbij er contact is via beeld en geluid. Zo kan er duidelijk gecommuniceerd worden wanneer het tempo iets te snel gaat bijvoorbeeld.

Groepsles

Fitness Online gebeurt in groepsverband waarbij er maximaal acht deelnemers op het afgesproken tijdstip deelnemen aan de sessie. De instructeur kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of adviezen geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren? Dan heeft Mira altijd wel een passend alternatief!

Voor wie?

Fitness Online is er voor iedereen die gezond genoeg is om lichte oefeningen te doen. Door meer te bewegen neemt de lenigheid, balans en stabiliteit toe en worden de botten en gewrichten sterker.

Schrijf u in!

Doet u al mee?

Klik dan op de button hieronder, waar staat: Meedoen! Er wordt dan een website geopend die het programma voor u zal starten.

Meedoen!

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal. De eerste (proef)les is geheel gratis! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal. De eerste (proef)les is geheel gratis! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie

Het verhaal van

De tachtigjarige Ineke uit Almere-Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend doet ze vanuit haar eigen huiskamer mee.

Lees het verhaal

Meld u aan voor Fitness Online!

Schrijf u in!

Bekijk ook deze activiteiten eens

Koffietijd online

Computercursus basisvaardigheden 1

Kookworkshop

Google Fiets