Almere Beweegt

Mira de Bruin van Wellness Projects geeft iedere week op een vast tijdstip een les online fitness. Dat is een fitness groepsles waar je vanuit huis aan mee kunt doen. Hierbij heb je rechtstreeks contact met de instructeur door middel van een videobelverbinding.

Beeldbellen

Voor videobellen is een internetverbinding en een computer of laptop met een webcamera nodig. Videobellen houdt in dat je een verbinding hebt waarbij je niet alleen iemand hoort (zoals bellen), maar ook ziet. Onze ICT adviseurs helpen je met veel plezier om de techniek voor videobellen in orde te krijgen!

Groepsles

De activiteit Almere Beweegt gebeurt in groepsverband. Maximaal acht deelnemers per groep zetten op het afgesproken tijdstip hun Compaan tablet aan. De fitnessinstructeur kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of advies geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren, dan heeft Mira altijd wel een passend alternatief! Het leuke aan Almere Beweegt is zodoende dat je het gemak hebt van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

Almere Beweegt is een samenwerkingsproject van Compaan, Gemeente Almere en Senior-Live.

Uw Compaan tablet
Logo Uw Compaan
Logo Senior-Live
Logo Gemeente Almere

Bekijk dit filmpje en je krijgt meteen een goed beeld wat Fitness Online inhoudt!

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal. De eerste (proef)les is gratis!

Locatie

Je volgt de online fitness vanuit je eigen huis, met de "uw Compaan" tablet.

Kosten

De kosten bedragen € 15,- per kwartaal. De eerste (proef)les is gratis!

Locatie

Je volgt de online fitness vanuit je eigen huis, met de "uw Compaan" tablet.

Het verhaal van

De tachtigjarige Ineke uit Almere-Haven is een enthousiaste deelnemer aan Fitness Online. Elke maandagochtend doet ze vanuit haar eigen huiskamer mee.

Lees het verhaal

Bekijk ook deze activiteiten eens

Computerhulp voor werknemers

Smartfloor

Tovertafel

Het Living Lab