Digitaal fotoboek maken

Heb je weleens met jaloerse blikken gekeken naar een digitaal fotoboek? En toen gedacht: ik wilde dat ik dat kon!!

Je kunt het ook, zeker weten! Met een klein beetje hulp van onze kant, maak je de leukste fotoboeken met herinneringen van vakanties, reizen, kinderen, kleinkinderen etc….

Je kunt daarvoor digitale foto’s die op de laptop, telefoon of camera staan gebruiken. Ook met de camera of telefoon gemaakte foto’s van (oude) foto’s kunnen worden verwerkt.

Of wat denk je van een boekje met foto’s van werkstukken van jezelf of één van de (klein)kinderen? Een boek(je) met foto’s is ook altijd een zeer gewaardeerd cadeau.

En….. tijdens het maken ervan geniet je opnieuw van je vakantie, reis, de (opgroeiende ) kinderen enz.

Kosten en locatie

  • Omdat dit nieuw aanbod is van Senior-Live is het voor de eerste 3 aanmeldingen gratis!
  • We gaan uit van 2 lessen van 1,5 uur. Afhankelijk van het niveau van de cursist en de specifieke wensen voor het fotoboek, kan hiervan worden afgeweken.
  • Eén lesuur kost €15,00.
  • De les wordt één op één gegeven, in een grote, goed geventileerde ruimte met inachtneming van alle COVID-19 maatregelen om de gezondheid van de docent en cursist te waarborgen.
  • De locatie is het cursuslokaal van Senior-Live, Kerkgracht 51, Almere-Haven.

Enthousiast geworden?

Meld je dan snel aan voor de start van een nieuwe hobby: een digitaal fotoboek maken, je zult er veel plezier aan beleven! Aanmelden kan via het contactformulier

Gerelateerde artikelen