Gastblogger gezocht

Gastblogger gezocht

Beleef jij vaak onwaarschijnlijke verhalen en vertel je hier graag over? Beschik jij over voldoende kennis van senioren en ben je ook bereid om stukken te schrijven die de zelfredzaamheid bevorderen, mensen inspireren, prikkelen en motiveren om meer kennis te maken met de technologie van nu? Dan kan jij de gastblogger zijn die wij zoeken.


Senior-Live is een platform gericht op de zilveren generaties. Wij leveren cursussen voor het gebruik van een computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast zijn wij een verzamelplaats voor activiteiten en bevorderen wij de zelfredzaamheid onder andere met diensten als Fitness Online.

Senioren helpen met de technologie van nu. Dat klinkt echt ontzettend breed. Wij hebben daarom ook meerdere gastbloggers die over een heel scala van onderwerpen schrijven. Als het maar gerelateerd is aan onze doelgroep. Wij zijn op zoek naar de volgende onderwerpen:

  • Fit en vitaal blijven
  • Sociaal isolement
  • Geheugen trainingen
  • E-health
  • Activiteiten voor senioren in en rondom Almere
  • Omgaan met de technologie van nu
  • Gezonde recepten die het geheugen bevorderen
Gastblogger voor senioren

Waar vragen wij om?

Een leuke blog wordt natuurlijk ook gevormd door de afbeeldingen die zijn toegevoegd. Wij vragen wel om zelf foto’s te leveren. De kwaliteit moet wel enigszins acceptabel zijn en moeten wat toevoegen aan jouw gastblog.

Een goede blog gaat wat Senior-Live betreft over alles wat maar te maken heeft met senioren en de technologie van nu.

Er worden bloggers gezocht die teksten kunnen schrijven die 55-plussers zelf ook aanspreekt.

Het doel is het prikkelen van mensen, informeren over onze diensten en echt praktische tips te geven. Er mag verder zo vaak mogelijk een blog aangeleverd worden. Deze zal vervolgens ook gedeeld worden via onze sociale kanalen.

Dit is wat het jou oplevert!

En het mag je ook wat opleveren. Jij bent als blogger echt van waarde voor iedere website, dus ook bij die van ons. Naast het feit dat je je mening goed kan overbrengen, is dit ook een mooie manier om meer verkeer naar je eigen website te sturen. Doordat er veel naar elkaar verwezen gaat worden stijgen de blogs in de zoekresultaten van Google en zullen de blogs veel gelezen worden door de bezoekers.

Daarnaast mag je zoveel backlinks in de tekst verwerken als je zelf wilt! Als het maar overzichtelijk is en er goed uitziet.

Lees je nog steeds? Geweldig! Wij van Senior-Live willen dat alle senioren de technologie van nu begrijpen en ook gaan gebruiken. En daar hebben wij ook jou voor nodig! Ben jij de gastblogger die wij zoeken? Stuur dan een e-mail naar contact@senior-live.nl met daarin jouw naam, eventueel je website en een korte motivatie. Dan nemen wij contact met je op over de samenwerking. Wij zijn enthousiast! Jij ook?


Gerelateerde artikelen