Gezocht: ouderen met een mening

Wij komen graag in contact met ouderen met een mening die graag (samen met anderen) activiteiten zouden willen ondernemen, maar dat door bijvoorbeeld fysieke beperkingen, afstand of vervoer niet altijd kunnen. Wij zouden hen heel graag willen interviewen en hen willen vragen om met ons mee te denken in de ontwikkeling van een dienst die bij moet gaan dragen aan het makkelijker en toegankelijker maken van zulke activiteiten voor alle ouderen die daarin interesse hebben.

Wij zijn onderzoekers vanuit Hogeschool Windesheim Almere, die in samenwerking met de organisatie MyWepp werken aan het ontwikkelen van die dienst, genaamd de Slimme Gids. Met de Slimme Gids kunnen live en online activiteiten worden georganiseerd.

Wat vragen we concreet van u

-Minder dan een uur tijd voor deelname aan een interview
-Als u daarin interesse hebt, een vervolgafspraak waarin we de Slimme Gids bij u introduceren en u om input vragen om de Slimme Gids te verbeteren

Wat bieden wij u:

-een korte en leuke presentatie van ons project
-een interessant gesprek
-ruimte om vanuit uw wensen en ideeën mee te helpen met de ontwikkeling van een dienst waarmee we hopen bij te dragen aan de kwaliteit van leven van veel ouderen
-een vergoeding voor uw tijd en inzet in de vorm van een cadeaubon.

U kunt reageren door te antwoorden per mail, a.a.m.thijssen@windesheim.nl of door contact op te nemen met onderzoeker Anne Thijssen (0630478512).

Alvast heel erg bedankt!

Met een vriendelijke groet,

Anne Thijssen

Onderzoeker│ Lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg