Het kantoor van Senior-Live gaat weer open!

We zijn blij en verheugd dat het kantoor van Senior-Live weer opengaat. Per 2 juni ben je van harte welkom voor advies, hulp en lessen. Hoe ziet ons aanbod, rekening houdend met de aanpassingen omtrent corona er de komende tijd eruit?

Langskomen voor een korte vraag
Je kunt tijdens openingstijden altijd langskomen voor korte vragen. Er kunnen maximaal twee mensen tegelijk binnen zijn. Met gezondheidsklachten als verkoudheid is het niet toegestaan om langs te komen. Dan is het altijd mogelijk om een telefonische afspraak te maken.

Computerondersteuning – of les
In groepjes van maximaal twee personen, kunnen we weer langere vragen beantwoorden. De computerondersteuning wordt gehouden in onze grote workshopruimte waar er voldoende afstand gehouden kan worden. Tevens zullen we het apparaat; tablet, mobiel of computer aansluiten op de beamer zodat het mogelijk is om de 1,5 meter aan te houden. Je dient van tevoren een afspraak te maken door naar kantoor te bellen of even binnen te lopen en je naam en telefoonnummer achter te laten.

Personeel op kantoor
Onder het aanwezige personeel wordt ook goed gelet op het hanteren van de voorgeschreven regels; zoals bijvoorbeeld thuisblijven bij lichte tot milde klachten; regelmatig handen wassen en afstand houden.

Toch nog huiverig om naar kantoor te komen?
Voor iedereen die nog niet naar kantoor wil of kan komen: We bieden telefonische ondersteuning aan bij computer- en internet vragen. Senior-Live is er om iedereen zoveel mogelijk te helpen technologie van nu te begrijpen en zelf te gebruiken. Juist nu, ten tijde van de coronamaatregelen kan dat veel waarde hebben. We helpen je dus graag!

Waar gaan we later mee starten?
Een aantal activiteiten van Senior-Live is nog niet gestart. Bijvoorbeeld het wekelijkse computerinloop spreekuur, de groepscursussen, de Social Walk en Fitness Live, zullen we later gaan starten. We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen via de website en je kunt ook altijd naar kantoor bellen. 

We kijken ernaar uit je binnenkort op kantoor of bij onze digitale activiteiten te zien!