Over het gebruik van Zoom

Beste deelnemer aan onze online activiteiten,

Zoals je misschien weet gebruiken wij Zoom voor onze videobel activiteiten zoals Fitness Online, Taalmaatjes en Koffietijd. Zoom is de afgelopen weken wereldwijd extreem in gebruik gestegen dankzij de kwaliteit, stabiliteit en diverse functionaliteiten van hun product. De gestegen populariteit heeft recent ook geresulteerd in diepergravend onderzoek naar de kwaliteit van de beveiliging en omgang met privacy door Zoom. Zoals je wellicht in het nieuws voorbij hebt zien komen, zijn daarin een aantal zaken naar boven gekomen die vragen oproepen bij gebruikers. Zoom heeft inmiddels meerdere updates doorgevoerd. 

Wij vinden het belangrijk je te informeren dat wij de ontwikkelingen zeer nauwgezet volgen. En wij niet zullen aarzelen over te stappen naar een andere aanbieder, als die beter aan onze standaarden kan voldoen. Een goede beveiliging en omgang met privacy staan daarin bovenaan. Uiteraard zullen wij je direct op de hoogte stellen als wij tot een dergelijke besluit overgaan en hoe wij die overstap dan voor je zullen verzorgen.

Mocht je vragen hebben of nadere toelichting willen, horen wij die heel graag. Graag sluiten wij af met een reminder van de volgende algemene computerregels:

  • Laat nooit zomaar en zonder uw toezicht een ongeoorloofde achter je computer.
  • Klik altijd alleen op linkjes die je vertrouwd en/of je bekend zijn. 
  • Indien nodig bel/mail ons wanneer je niet zeker bent en wij helpen je graag. 

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je
veel gezondheid toe.

Vriendelijke groet van het Senior-Live team.