Rabo Clubsupport actie

De stemmen zijn geteld en de geldbedragen zijn uitgedeeld. Wij hebben een mooi bedrag van €105,77 ontvangen via de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank. 23 Oktober hebben wij, samen met alle andere deelnemers, onze cheque in ontvangst mogen nemen.

Aanvullende actie Social

Wij kunnen een leuke bonus verdienen door veel likes te scoren op Facebook, Instagram en Twitter. En dat kunnen wij niet alleen! Tot en met 2 december kan er gestemd worden door het bericht van onze Rabo Clubsupport actie te liken of te delen met de hastag #ClubsupportAlmere. De Rabobank telt ons totale aantal likes op en vergelijkt deze met die van de andere deelnemers.

Prijsgeld

Maar wat willen wij nu gaan doen met dit geldbedrag. Wij willen dit graag investeren in een leuke camera om filmpjes mee te maken. Hiermee kunnen wij de wereld van technologie nog toegankelijker en laagdrempeliger maken voor iedereen die daar behoefte aan heeft!

Over Rabo Clubsupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken. Rabobank. Growing a better world together.

Gerelateerde artikelen