Zomer in Haven

Zoek je leuke dingen om te doen tijdens je zomervakantie?

Zomer in Haven heeft overdag veel activiteiten speciaal voor kinderen. Speel mee in een brassband, leer dansen en ontdek de kunstenaar in jou. Maak een vis of windgong tijdens het gratis kinderknutselen, kijk naar de poppenkast voorstelling en laat je schminken. Leer jezelf opmaken, ga cupcakes versieren met onbeperkt limonade drinken. Ga een hele dag alle springkussens af op de brink, meerstraat en havenkom. Bekijk de kinder openluchtfilm op de markt en eet popcorn. Laat je ontdekken tijdens de talent stage. Wil je leren flyboarden, zeilen, suppen, kanoën en windsurfen? Meld je aan.

Ben je al wat ouder, begin de dag dan met koffietijd waar je elkaar kan ontmoeten. Speel jeu de boules met lunch, doe mee aan de social walk met koffie en gebak of de bingo en brunch, de muziekwandeling, de tovertafel en de rondleiding door corrosia. Relaxed de dag starten? Kies dan yoga op het strand.

In de middagen en avonden geniet je van het smartlappenfestival en de live band op de brink. Luister naar de keyboard artiest, het Shantykoor, de Ibiza lounge DJ met live saxofoon, live artiesten en de klassieke optredens in Goede Rede Concerten.

En als klap op de vuurpijl wil je natuurlijk de hippiemarkt op woensdag 24 augustus niet missen. Een echte zomerse hippie markt door heel Haven. Meer dan 75 kramen met een prachtige keur aan kleding, snuisterijen, kunst en meer.


Zien we jou tijdens Zomer in Haven van 18 t/m 28 aug en 2 t/m 4 sept ? www.zomerinhaven.nl

Gerelateerde artikelen