Zephyr

Graag nodigen wij je uit voor een ervaring om nooit meer te vergeten! Enthousiast, gezellig, gezond, avontuurlijk en vooral leuk. Dat is hoe onze huidige deelnemers spreken over onze activiteiten. En juist omdat ze het zo leuk vinden, mag de rest van de wereld dit ook weten.

Lachend bewegen en nieuwe sociale contacten maken. Dat is iets wat steeds moeilijker wordt, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Daarom zijn wij met Fitness Online begonnen. Want iedereen verdient het om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Speciaal voor jou als bewoner van Zephyr krijg je van ons een leuke verrassing. Gezamenlijk mag jij samen met de buren proeven van onze diensten. Je krijgt van ons een gratis proefles van Fitness Online en als beloning voor dit goede gedrag zit er zelfs meer in!

 Wij van Senior-Live mogen in samenwerking met The Green Story, een thema kookworkshop aanbieden. Dan wordt er gezamenlijk een Land-thema opgezet, zoals Italië, en dan koken wij met elkaar een gerecht uit het betreffende land. De Google Fiets wordt ook neergezet waarmee we plekken bezoeken uit het land en zo de echte ervaring naar jou toe halen.

Fitte en vrolijke groeten van het Senior-Live team

Nieuwsgierig

Wij nodigen je uit om mee te doen!

Schrijf je nu in
Fitness Online met deelnemer stoel en laptop