Fitness Online informatiepagina Utrecht

Effectief bewegen op een leuke en gezellige manier? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het klopt toch echt! Iedereen kent wel Nederland in Beweging. Dit is een zeer laagdrempelige manier van bewegen, maar zonder de persoonlijke begeleiding. Stel je eens voor: een beweging gaat niet helemaal lekker, maar je wilt het toch doorzetten. Wat dan? De TV geeft je niet een andere opdracht mee hoe het wel moet.

De gespecialiseerde instructeur van Senior-Live zorgt ervoor dat de oefening op een andere manier uitgevoerd kan worden. Daardoor kunnen effectieve bewegingen zoals wandelen, koken of zelfs het uitvoeren van je favoriete hobby’s weer normaal uitgevoerd worden. Fitness Online is ook geen vervanging van het sporten, maar een aanvulling op de vaste bewegingsmomenten. Effectief bewegen zorgt voor meer lenigheid, balans en stabiliteit.

Deze content is niet beschibaar omdat je niet hebt ingestemd met het plaatsen van social media cookies. Klik hier om je instellingen te wijzingen.

Wat is Fitness Online?

Maar wat is Fitness Online nu precies? Bewegen via een computer, laptop, tablet of smart-tv waarbij je de instructeur en andere deelnemers kan zien en ook mee kan communiceren. Lachend bewegen en ook nog nieuwe sociale contacten maken met overige deelnemers. De technologie kan soms een beetje overweldigend overkomen, maar daar zijn wij voor. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wanneer

Iedere maandag van 10.30 tot 11.00 uur en iedere donderdag van 15.00 tot 15.30 uur.

Kosten

€2,- per les.

Waar

Vanuit je eigen woonkamer of hobbykamer.

Meedoen?

De proefperiode duurt 8 weken. Doe jij ook mee met het leukste bewegingsprogramma van Nederland? Klik dan op de onderstaande knop ‘Schrijf je nu in’

Schrijf je nu in

Meer informatie

Wil je meer informatie en ben je woonachtig in Utrecht? Neem dan contact op met Ilona van Nes van Buurtteams Utrecht.
Contact:
Stuur een e-mail naar Ilona van Nes op i.van.nes@buurtteamsutrecht.nl of bel naar 06 – 10 69 42 03.