Computer Inloopspreekuur

Elke vrijdag van 10.00 tot 12.30 staan onze medewerkers klaar om al je computer gerelateerde vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats in The Green Story Café aan de Kerkgracht 41 in Almere Haven en is vooral bedoeld om concrete, overzichtelijke vragen te beantwoorden. Mocht de vraag complex zijn en meer tijd nodig hebben, dan kan er op kantoor of bij je thuis een afspraak worden gemaakt. Een vergoeding voor het inloopspreekuur is op vrijwillige basis.

Kosten

Het inloopspreekuur is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie

Het inloopspreekuur bevindt zich in The Green Story Café op Kerkgracht 41.

Kosten

Het inloopspreekuur is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie

Het inloopspreekuur bevindt zich in The Green Story Café op Kerkgracht 41.

Computer Helpdesk

Senior-Live werkt samen met de Computer Helpdesk om zoveel mogelijk mensen in Almere te kunnen bereiken en helpen met computergerelateerde vragen. Er zijn in totaal 5 verschillende locaties met verschillende tijdstippen in de week waar je terecht kunt. Kijk in de Agenda voor de details van de tijden en locaties.

Indien je problemen ondervindt met je laptop, tablet of smartphone kunt u aan de hand van de tijden en locaties bepalen welke moment het meest geschikt is. In beginsel is de computerhulp gratis. Als er kosten gemaakt moeten worden, wordt dat eerst overlegd. Het eerste uur is een soort van inloopspreekuur. Tijdens dit eerste uur kun je gewoon binnen komen lopen op één van de locaties. Het tweede uur is op afspraak. Een vrijwilliger zal aan de hand van je verhaal bekijken welke hulp het beste geboden kan worden. Je kunt altijd een e-mail sturen naar: computerhelpdeskalmere@gmail.com

Bekijk ook deze activiteiten eens

Computercursus basisvaardigheden 1

iPad cursus

Kookworkshop

Facebook cursus