Computer Inloopspreekuur

Elke vrijdag van 10.00 tot 12.30 staan onze medewerkers klaar om al uw computer gerelateerde vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats in The Green Story Café aan de Kerkgracht 41 in Almere Haven en is vooral bedoeld om concrete, overzichtelijke vragen te beantwoorden. Mocht de vraag complex zijn en meer tijd nodig hebben, dan kan er op kantoor of bij u thuis een afspraak worden gemaakt. Een vergoeding voor het inloopspreekuur is op vrijwillige basis.

Kosten

Het inloopspreekuur is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie

Het inloopspreekuur bevindt zich in The Green Story Café op Kerkgracht 41.

Kosten

Het inloopspreekuur is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie

Het inloopspreekuur bevindt zich in The Green Story Café op Kerkgracht 41.

Computer Helpdesk

Senior-Live werkt samen met de Computer Helpdesk om zoveel mogelijk mensen in Almere te kunnen bereiken en helpen met computergerelateerde vragen. Er zijn in totaal 5 verschillende locaties met verschillende tijdstippen in de week waar u terecht kunt. Kijk in de Agenda voor de details van de tijden en locaties.

Indien u problemen ondervindt met uw laptop, tablet of smartphone kunt u aan de hand van de tijden en locaties bepalen welke moment voor u het meest geschikt is. In beginsel is de computerhulp gratis. Als er kosten gemaakt moeten worden, wordt dat eerst met u overlegd. Het eerste uur is een soort van inloopspreekuur. Tijdens dit eerste uur kunt u gewoon binnen komen lopen op één van de locaties. Het tweede uur is op afspraak. Een vrijwilliger zal aan de hand van uw verhaal bekijken welke hulp het beste geboden kan worden. U kunt altijd een e-mail sturen naar: computerhelpdeskalmere@gmail.com

Voordat u daadwerkelijk wordt geholpen heeft Computer Helpdesk een aantal aandachtspunten opgesteld ter overweging. Klik hier om het document te lezen.

Bekijk ook deze activiteiten eens

Facebook cursus

Zing & Lach

Koffietijd online

Computercursus basisvaardigheden 2