Filmpjes en documentaires over het brein en het geheugen

Wij hebben voor je een selectie samengesteld van leuke en interessante filmpjes op het gebied van het brein en het geheugen in het bijzonder. Wij wensen je veel kijkplezier! Voor dit item moet je gebruik kunnen maken van NPO Start.

NPO Start (voorheen NPO Gemist) is de gratis video-on-demand-service van de Nederlandse Publieke Omroep: een soort Netflix voor programma’s van de publieke omroep waarbij de gebruiker op basis van zijn voorkeuren nieuwe programma’s krijgt aangeraden. Het biedt de mogelijkheid eerder uitgezonden televisieprogramma’s alsnog of opnieuw te kijken. Op de website worden bijna 20.000 uitzendingen aangeboden. Voor zowel Android- als iOS-tablets en smartphones is een app beschikbaar. Wil je gebruik maken van NPO Start, maar je hebt nog wat opstart (sorry leuk grapje) problemen?

Bel met de helpdesk van Senior-Live op 036-737 0421 of stuur een e-mail naar helpdesk@senior-live.nl

In dit item reist Floortje Dessing naar Japan en ontmoet ze de oudste mensen ter wereld. 
Floortje is op het Japanse eiland Okinawa. Ze maakt kennis met sommige van de oudste mensen van Japan en ze vraagt zich af hoe ze deze hoge leeftijd bereiken. Hierna reist ze door naar Shanghai. Klik hier om de uitzending te bekijken. 

Gerelateerde artikelen