Almere beweegt via de Compaan

Lekker bewegen met elkaar zonder de deur uit te hoeven! De oplossing om fit te blijven, maar wel met het gemak van thuis sporten? Voor alle 55-plussers uit Almere die het jaar fit en gezond willen voortzetten is er nu “Almere beweegt”.

Mira de Bruin van Wellness Projects geeft iedere week op een vast tijdstip een les online fitness. Iedereen kan vanuit huis direct meedoen. Hierbij heb je rechtstreeks contact met de instructrice via beeldbellen. Het leuke aan Almere beweegt is het gemak van sporten vanuit huis, in combinatie met echte persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel. Meedoen kan via de speciale “Almere beweegt-knop” op de Compaan of via www.senior-live.nl/activiteiten/fit/ met de laptop of computer.

De Compaan
De Compaan is er voor ouderen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan overweg met de Compaan! Ook de gemeente Almere vindt de gezondheid van ouderen belangrijk. Daarom kan je nu de Compaan 6 maanden lang kosteloos en zonder verplichtingen proberen.

Heb je interesse in de Compaan? Neem dan contact op met 088-1450100 of neem een kijkje op www.uwcompaan.nl/almere

Gerelateerde artikelen