Coronamaatregelen- Lockdown update april

Op Rijksoverheid lezen we het volgende: “We staan op een bijzonder punt. De besmettingen met het coronavirus nemen nog steeds toe. Ook liggen er nog te veel mensen met corona in het ziekenhuis. Aan de andere kant: er worden nu snel steeds meer mensen gevaccineerd. We snakken naar een samenleving zonder coronamaatregelen. En met toegangstesten kan er ook steeds meer. Het kabinet heeft daarom een openingsplan gemaakt. Het veilig openen van de samenleving gaat stap voor stap. Lees verder op de website van de Rijksoverheid.

Senior-Live houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten want ook wij kijken ernaar uit om onze deuren weer te kunnen openen!

Goed om te weten

Momenteel geven we geen groepsworkshops- en cursussen. Maar je kunt je wel alvast aanmelden! Dan plaatsen we je op de wachtlijst. Zodra het weer mogelijk is, gaan we dan zo snel mogelijk starten. Er zijn geen verplichtingen aan de wachtlijst verbonden. Het voordeel is dat je voorrang krijgt op een cursusplek. Kijk hier voor ons workshop en cursusaanbod.

De besluiten die we hebben genomen volgend op de lockdown gelden nog steeds en zijn als volgt:

Kantoor

Het team van Senior-Live werkt zoveel als mogelijk thuis. Dat betekent dat het kantoor van Senior-Live gesloten is. Telefonisch zijn we elke werkdag van 9.00-17.00 bereikbaar voor al je vragen. We helpen je graag.

Computerhulp

Wel mogelijk

  • Bij hoge uitzondering is computerhulp op de locatie van Senior-Live mogelijk. Dit kan enkel op afspraak en conform landelijke richtlijnen alsmede de richtlijnen die hangen bij de entree van de ruimte.
  • Alle computerhulp gaat door via de telefonische weg.
  • De Computerhelpdesk Online staat op afspraak voor je klaar om persoonlijk, veilig en gemakkelijk al je vragen te beantwoorden. Onze ervaren ICT adviseurs zijn zeer ervaren met hulp op afstand. Klik hier voor alle informatie.

Tijdelijk stopgezet

  • Computerhulp bij mensen thuis.
  • Het wekelijkse Computer inloopspreekuur is tijdelijk stopgezet.
  • We geven momenteel geen groepslessen.

Activiteiten

Wel mogelijk

  • Taalmaatjes Online gaat online door. Je bent welkom om mee te doen aan dit bijzondere project!
  • Fitness Online gaat door. We nodigen iedereen die nieuwsgierig is van harte uit om deze interactieve én gezellige manier van bewegen eens te proberen! Een proefles is gratis.

Tijdelijk stopgezet

  • De wekelijkste Social Walk is tijdelijk stopgezet.
  • De Fitness Live lessen zijn tijdelijk stopgezet.

Senior-Live is er juist nu voor je!

We hopen dat er na de lockdown weer meer mogelijk is. In de tussentijd staat Senior-Live waar mogelijk voor je klaar om je te helpen met het gebruik van de computer, telefoon en het internet. Voor vermaak en afleiding, om iets nieuws te leren, om te bewegen, om Nederlands te oefenen, om creatief te zijn; kortom om zover mogelijk, actief en in contact te blijven met je omgeving. Daarmee helpt Senior-Live je graag!

Met vriendelijke groeten van het Senior-Live team.

Gerelateerde artikelen