Coronamaatregelen per 14 oktober

Hierbij willen we je graag informeren over de nieuwe besluiten die we hebben genomen volgend op de landelijke richtlijnen die dinsdag 14 oktober zijn afgekondigd.

De duur van deze maatregelen is in principe minimaal 4 weken, van 14 oktober tot en met 11 november.

De landelijke maatregelen zijn gericht op het drastisch terugbrengen van reisbewegingen en sociale contacten. Daar geeft Senior-Live vanzelfsprekend ook gehoor aan. Dat betekent het volgende:

Kantoor

Het team van Senior-Live werkt zoveel als mogelijk thuis. Dat betekent dat het kantoor van Senior-Live gesloten is. Telefonisch zijn we elke werkdag van 9.00-17.00 bereikbaar voor al je vragen. We helpen je graag.

Computerhulp

Tijdelijk stopgezet

  • Het wekelijkse Computerinloopspreekuur wordt tijdelijk stopgezet.
  • Computerhulp bij mensen thuis schorten we tijdelijk op.
  • We geven momenteel geen groepslessen.

Wel mogelijk

  • Alle computerhulp gaat wel door via de digitale/telefonische weg. Onze ervaren ICT adviseurs zijn zeer ervaren met hulp op afstand.
  • Het blijft wel mogelijk om klanten op de locatie van Senior-Live computerhulp aan te bieden. Dit kan enkel op afspraak en conform landelijke richtlijnen (bijv max aantal personen) alsmede de richtlijnen die hangen bij de entree van de ruimte. De hulp wordt alleen gegeven in de workshop ruimte, zodat we kunnen voldoen aan alle reguliere richtlijnen.

Activiteiten

  • Er worden geen groepsbijeenkomsten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld voor Taalmaatjes Online.
  • Taalmaatjes Online gaat dus online door. Je bent welkom om mee te doen aan dit bijzondere project!
  • De wekelijkste Social Walk mag doorgaan mits het maximum van 4 personen wordt gehanteerd. Het is niet mogelijk om vooraf of na afloop een consumptie in the Green Story te nuttigen.
  • De Fitness Live lessen wordt tijdelijk stopgezet.
  • Fitness Online gaat door. We nodigen iedereen die nieuwsgierig is van harte uit om deze interactieve én gezellige manier van bewegen eens te proberen! Een proefles is gratis.

Senior-Live is er juist nu voor je!

We hopen dat er over een paar weken weer meer mogelijk is. In de tussentijd staat Senior-Live waar mogelijk voor je klaar om je te helpen met het gebruik van de computer, telefoon en het internet. Voor vermaak en afleiding, om iets nieuws te leren, om te bewegen, om Nederlands te oefenen, om creatief te zijn; kortom om zover mogelijk, actief en in contact te blijven met je omgeving. Daarmee helpt Senior-Live je graag!

Met vriendelijke groeten van het Senior-Live team.

Gerelateerde artikelen