Senior-Live en kunst

Kunst, kunst, kunst. Overal kunst afgelopen zaterdag. Op het plein voor Corrosia vond dit jaar weer de kunstmarkt plaats en wij zaten hard na te denken wat onze inbreng eventueel kon worden. Aangezien wij een stichting zijn met als doel om iedereen beter kennis te laten maken met de technologie van nu, leek het ons een leuk idee om wat met onze oude computeronderdelen te gaan doen.

Al snel kwam het idee naar boven om samen wat te gaan doen met onze partner Woonzorg Flevoland. Wij leveren ook activiteiten voor hun dagbesteding en dit sloot daar mooi op aan. Kunst maken van oude computeronderdelen en op de kunstmarkt laten zien wat wij doen en wat het resultaat daarvan kan zijn.

Het weer zat in elk geval wel goed mee. Wij kwamen vol goede moed aan op de kerkgracht en daar bleek dat er alleen kraampjes op de markt zouden staan. Al snel zoekend naar een oplossing kwamen wij uit bij de organisatie van de kunstmarkt met de vraag of wij ook plaats konden nemen op het plein. En ja hoor, nee heb je en ja kun je krijgen. Wij kregen zowaar een mooie kraam op het plein om onze diensten en kunstwerken te laten zien.

Vanwege de sterke zon en de combinatie ouderen leek het ons echter een goed idee om plaats te nemen in de schaduw. En dat bleek een schot in de roos te zijn. Er was veel animo voor onze computerkunst en dat gaf ons ook een mooie opening om over Fitness Online of dagbesteding via Woonzorg Flevoland te promoten.

Gerda heeft zelfs een mooi schilderij verkocht en kon dat geld lekker in haar eigen zak steken.

Gerelateerde artikelen