Computer inloopspreekuur gaat weer starten!!

Goed nieuws. Het wekelijkse computerinloopspreekuur van Senior-Live gaat weer van start! We zijn erg blij dat we weer mensen kunnen helpen met allerhande vragen.

Elke vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur staan onze medewerkers klaar om al jouw computer gerelateerde vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur vindt plaats in The Green Story Café aan de Kerkgracht 41 in Almere Haven en is vooral bedoeld om concrete, overzichtelijke vragen te beantwoorden. Mocht de vraag complex zijn en meer tijd nodig hebben, dan kan er op kantoor of bij je thuis een afspraak worden gemaakt. Een vergoeding voor het inloopspreekuur is op vrijwillige basis.

Welke maatregelen zijn er getroffen om veiligheid en gezondheid in verband met corona te waarborgen?
Vanwege corona heeft het computer inloopspreekuur een tijd stil gelegen. Nu we weer van start gaan houden we de veiligheid en gezondheid van de bezoekers en de medewerkers goed in de gaten. De volgende maatregelen daarom zijn getroffen:

  • Er staan spatschermen op tafel. Achter het scherm zit een medewerker van Senior-Live en voor het scherm zit de klant.
  • Per tafel is een klant toegestaan. Als je met z’n tweeën komt kan er dus een persoon tegelijk geholpen worden.
  • Er is desinfectiemiddel aanwezig om de handen mee te desinfecteren.
  • Er zijn schoonmaakdoekjes aanwezig om de toetsenborden en telefoons van tevoren mee te reinigen.
  • Met gezondheidsklachten vragen we klanten en uiteraard ook medewerkers om thuis te blijven en te bellen.
  • In the Green Story café wordt er goed gelet op de 1,5 afstand en is er een maximum aantal van 14 klanten toegestaan om de gepaste afstand te kunnen bewaren. Mocht het totale toegestane aantal zijn bereikt worden nieuwe bezoekers verzocht buiten te wachten.

We zien je graag op het inloopspreekuur!

Gerelateerde artikelen