Green Story Café geopend aan Kerkgracht

HAVEN CENTRUM – Het Green Story Café heeft haar deuren geopend in de voormalige publieksruimte van Senior-Live aan de Kerkgracht 41. 
Het Green Story Café wordt gefaciliteerd vanuit TOA Het Werkt, een dochteronderneming van Doenersdreef Zorg. Dit is een organisatie die jongeren met een afstand tot participatie een leerwerkplek biedt. Dit doen zij vanuit de visie dat er voor iedereen een plaats is in de maatschappij. Het café is van maandag tot en met zaterdag geopend en heeft een huiselijke sfeer met meubilair dat op maat gemaakt is op Bali. 
Het initiatief The Green Story richt zich op de circulaire economie en duurzaamheid. Vanuit deze visie zijn de producten op de menukaart zo veel mogelijk op biologische en fairtrade wijze geproduceerd. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld genieten van heerlijke Rainforest Label koffie. Zij dragen hiermee bij aan een beter bestaan voor koffieboeren in Zuid-Amerika.
Vanaf juni is in het Green Story Café ook een foto-expositie over het Almere van vroeger te bewonderen. Deze expositie is een samenwerking van 40 jaar Almere, Senior-Live en The Green Story. De opening van de foto-expositie is zaterdag 4 juni. 
Almeerders kunnen in het Green Story Café ook terecht voor een wereldreis op de virtuele Google fiets (vrijdagen) of een bijzondere fietstocht door Almere op de Lopifit-fiets. De Lopifit-fiets is een stepachtige fiets met een snelheid van 25 km per uur.
Voor meer informatie en openingstijden: www.senior-live.nl

Dit artikel is afkomstig van de website van Almere deze Week. Datum van plaatsing: 11 mei 2016 – 12:48  Lees hier het oorspronkelijke artikel.  

Gerelateerde artikelen