Pluimen voor behulpzame mensen

Erick en ik (Nick) zijn 2 mei op bezoek geweest bij de deelnemers van onze vorige co-creatie sessie voor het Gift-to-Gift project! De deelnemers waren al lekker een kopje koffie aan het nuttigen in Grand Café Wijs en wij konden zo aanschuiven.

De meeste deelnemers hadden geen beschikking over een laptop of computer om de Pluim te verzilveren, dus zijn wij met laptop en al vertrokken richting Corossia. Na een klein beetje gedoe met de Wi-Fi waren wij online en klaar om de deelnemers te helpen.

Pluim verzilveren bij Grand Café Wijs

Keuze

Dat er keuze genoeg was dat was duidelijk. 10 pagina’s maar liefst! Natuurlijk namen wij de tijd om rustig de behoeftes van onze deelnemers te bepalen, zodat wij samen gericht naar een leuk cadeau konden zoeken. En dat lukte ook! De meeste van de deelnemers zijn niet meer heel goed ter been, dus werd er over het algemeen gekozen voor een leuk magazine of een goed boek.

Erick pluim verzilveren co-creatie

Levering

Niet iedere deelnemer had de beschikking over een emailadres, dus wij hebben een aantal cadeaus laten afleveren op ons kantoor. Deze zullen wij bij ontvangst natuurlijk langs brengen bij Grand Café Wijs zodat ze allemaal van hun prijs kunnen genieten. Alle deelnemers bedankt en hopelijk tot ziens bij een nieuw project!

Gerelateerde artikelen