Terug naar vroeger met de Google-fiets

HAVEN CENTRUM – Senioren kunnen iedere vrijdag terug naar vroeger of de wereld rond met de ‘Google-fiets’ bij Senior-Live aan de Kerkgracht 41-51. De Google-fiets werkt via Google Maps waardoor 55-plussers naar iedere gewenste bestemming kunnen fietsen, zonder dat zij daarvoor de straat op hoeven.

Deze fiets is ontworpen in Zweden en staat garant voor een unieke beleving. Omdat ook het geluid van de gekozen locatie te horen is, is het fietsverwenarrangement een levensechte, unieke ervaring.
De kosten bedragen 2,50 euro per persoon inclusief koffie/thee. Aanmelden is aan te raden wanneer deelnemers met een groep willen komen. De fiets staat iedere vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur klaar in het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht 41-51 in Almere-Haven Centrum.
Meer informatie en een video-impressie over de Google-fiets zijn te vinden op www.senior-live.nl/activiteiten/bikearound (Foto: aangeleverd)

Dit artikel is afkomstig van de website van Almere deze Week. Datum van plaatsing: 14 januari 2016 – 14:39 Lees hier het oorspronkelijke artikel.  

Gerelateerde artikelen