Verzadigde magen en tripjes over de hele wereld heen

Wat een gezelligheid. Gevulde verzadigde magen en al die tripjes over de hele wereld heen. Toch zijn we lekker in Almere-Haven gebleven, maar hoe kan dat dan?

Om de week wordt er, in samenwerking met The Green Story, een kookworkshop georganiseerd. Echter is dit geen gewone kookworkshop. Ten eerste is iedereen welkom! Ten tweede combineren wij technologie rondom het maken van eten. Zo staat de Google Fiets opgesteld om iedere deelnemer naar het land of stad waar het gerecht vandaan komt te brengen. Daarna mogen deelnemers een locatie naar keuze maken om de reis te vervolgen. Verder staan er nog een aantal laptops klaar met onze geheugentrainer!

Reedewaard

Wat een blijdschap en voldane gezichten zeg! Er zijn een aantal vrijwilligers meegekomen en die vermaakten zich ook ten top. De Reedewaard is een zorgresidentie waar er meer dan 26 appartementen beschikbaar zijn. De huidige bewoners willen natuurlijk niet de hele dag thuis zitten, dus dan komen wij aan bod. Wij leveren een aantal leuke activiteiten voor de dagbesteding van de bewoners.

Het eten voor de deelnemers wordt opgeschept
Lekker eten leren maken via onze kookworkshop
De restjes worden meegenomen hoor!

Overige deelnemers

Iedere keer hebben wij een groepje vaste deelnemers en die schuiven nu ook weer lekker aan. Met een gemiddeld aantal deelnemers van ongeveer 15 personen is het lekker gezellig druk! Verder was de Social Walk groep ook aan het bijkomen met een gebakje en een kopje koffie na hun heerlijk wandeling van bijna 11 kilometer!

Google Fiets

Wij zijn weer op veel favoriete plekken geweest van onze deelnemers, zoals in Amsterdam, Scheveningen en zelfs Jakarta. Met de Google Fiets verzorgen wij reizen naar jouw favoriete bestemming, vanuit the Green Story. Deze keer zijn wij in Indonesië geweest en volgende keer gaan wij naar Italië!

Geholpen worden met de geheugentrainer

Geheugentrainer

Zelfs als je nog nooit met een muis of toetsenbord hebt gewerkt dan kan jij hiermee overweg. Afgelopen dinsdag heeft een van onze deelnemers van de kookworkshop voor het eerst achter een computer gezeten en ze was ook meteen niet meer weg te slaan. De geheugentrainer is er voor iedereen die mentaal scherp wilt blijven.

Gerelateerde artikelen