De Buurtcaravan – 27 augustus 2019

Wat een feest en wat een actieve mensen! Op dinsdag 27 augustus zijn wij op de Majoor Boschhardplantsoen geweest met De Buurtcaravan! Er waren weer vele activiteiten omtrent het onder de aandacht brengen van vitaliteit onder ouderen.

“Dat was nou echt leuk” was de reactie van een deelnemer. Na een warme, maar geslaagde sessie van Fitness Online konden de deelnemers even bijkomen met een flesje water. Dit was de eerste les waarbij wij gebruik maakten van onze breedbeeld webcam en onze instructeur kon meteen veel beter de deelnemers zien en duidelijkere tips geven over de bewegingen. Men kon weer voor de persoonlijke collectie een foto maken met ons fitnessmodel en dat werd ook volop gedaan.

Senior-Live, Fitness Online bij De Buurtcaravan

De Buurtcaravan wordt georganiseerd door Incluzio en Uzelf. De Buurtcaravan trekt tot 5 september rond in Utrecht met het belangrijke thema vitaliteit. Aankomende donderdag (29 augustus) staan wij met ons Fitness Online programma op de Poortstraat / Griftstraat. De Buurtcaravan staat er van 10.00 tot 14.00 uur. Kom je ook langs?

Gerelateerde artikelen