Digitale hulp bij armoede in Almere

Een groeiend aantal Almeerders zit, of vreest op korte termijn in de financiële nood te belanden. Ook voor hen moet digitale hulp toegankelijk zijn en blijven! De computerhulp van Senior-Live en onze workshops zijn gratis beschikbaar voor Almeerders die financieel in de problemen zitten. Wil je daarvan gebruikmaken, of klopt er iemand bij je aan die in de financiële problemen zit? Leg dan contact met het Wijkteam en vraag hen contact met ons op te nemen. 

Wij beseffen ons dat dit als een drempel kan voelen voor de persoon die hulp nodig heeft. Voor iedereen is het lastig hulp te vragen en zeker als dat komt door financiële problemen. Besef dan dat veel mensen juist graag een ander helpen. Aarzel dus niet en zet die stap wanneer je hulp kunt gebruiken. Samen komen wij door deze moeilijkere tijden! 

Want onze mensen hebben verstand van computers en smartphones, maar niet van financiën en wij willen u ook nooit vragen naar uw persoonlijke financiën. Bij de Wijkteams zitten mensen die daar wel verstand van hebben en u ook op een prettige en discrete manier kunnen helpen. En daardoor weten wij dat onze hulp bij die mensen terecht komt die het echt nodig hebben. Samen komen wij door deze moeilijkere tijden! Aarzel dus niet en zet die stap wanneer u hulp kunt gebruiken. Het Wijkteam kunt u verder ook wijzen op andere voorzieningen die er zijn. 

Klik hier voor de contactgegevens van het Wijkteam. 

Gerelateerde artikelen